Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 14 July 2016

Cetak Kad Raya Batch 4 | Cetak Kad Raya Murah dengan Shida

Assalammualaukum, peace upon you.
Wahh..lamanya tak jumpa korang :) Selamat Hari Raya weii :)) ok ok teruskan entri sebenar..Kad atas ni kad terakhir shida cetak untuk compny PMB Penang dan SEGOBUGO. Mesti korang kenal kan nama segobugo tu..kalau kenal ok tak perlu shida terangkan :) kedua-duanya total print 300 pcs depan belakang dan 100pcs depan sahaja. Mungkin ada lagi untuk batch 5 sebab ada lagi yang nak print untuk selepas hari raya :) tak kisahlah lepas ke sebelum asalkan niat nak kirim ucapan tu penting :)

Selamat Hari Raya ^_^


3 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.