Kad Raya dari Blogger 2016 | Part 2 | Dunia sebenar Shida Kad Raya dari Blogger 2016 | Part 2

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 9 August 2016

Kad Raya dari Blogger 2016 | Part 2

Assalammualaikum, peace upon you.
Kad Raya Blogger 2016 | Part 2 | Shida rasa setakat ini sahaja kad raya untuk tahun 2016 ni. Tak banyak macam tahun-tahun sebelum ni. Harap di tahun akan datang masih ada yang masih mengekal tradisi Kad Raya ni, bukan apa kad raya  ni bagi shida masih ada value walaupun sekarang dah pun terdedah dengan kecanggihan bermacam-macam seperti e-card, email atau sekarang lebih cepat dan pantas boleh send by wechat or whatsapp. Facebook juga salah satu medium yang kerap digunakan untuk ucapan-ucapan raya. 

Inshaa Allah tahun depan shida strat awal sikit sesi memberi kad raya ni, tapi teramatlah terhad macam tahun 2016 ni shida send kepada 120 kawan atau rakan blogger yang dikenali sama ada rapat atau tak. Send ucapan menggunakan kad raya rasa rare sangat wehh!! tak rasa ke best macam tu? siap ucapan dah tertulis beserta gambar-gambar raya :) boleh design-design sendiri comel-comel gitu :) So bagi yang berminat untuk print jangan kalut nak cari sape-sape, mehh PM tepi shida bagi harga kasih sayang ok :) Terima buat pengirim untuk kad-kad yang comel di atas tu :) Kesemua adalah BLOGGER! BLOGGER MALAYSIA!


9 Jari Ohsem:

Putri Nur Ifa said...

Bestnya syida dapat banyak kad raya! :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk dpt tu.. tq tau shida sbb sudi bg yui..

Azhafizah Md Nor said...

banyak shida dapat kad raya..Terima kasih shida kirimkan kad raya untuk fiza juga :)

Tinta Lana said...

Assalammualaikum shida.

Apa khabar..bnyk shida dpt kad raya ya..alhamdulillah ^^

caliph shuriken said...

arigatou, shida.. sy awal2 lagi dh terima kad raya yg shida kirim tu ^^

*shida, sy baru nk aktif balik.. tapi pasni susah sikit nk bW sbb p1 wiggy dh x support servis area sy laa, huh...

Eca Dwinky Asha said...

tahun ne xsempat nak kirim kad...next year, insyaallah =)
ohya, eca xdpt la kad dr shida...heran gak sbb aritu kata nak hntr kan.tapi xpe, termiss la kat ne2 tu...hehehe

Cik Itah said...

wahhh..banyaknya kad raya..cantik2 semua :)

ubai ismail said...

banyaknya kad raya. hehe

luka amigo said...

i'm really enjoying this article and layout of your blog. It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. by author ide bisnis camilan unik dan murah dari tahu