Dunia sebenar Shida: June 2016

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 24 June 2016

Promosi Promosi Promosi!! Tempahan Cetak Kad Raya 2016 dibuka sekarang!! Murah murah je!!

Assalammualaikum, peace upon you.
Haii!!! korang!! Yaa ampun rindunyaaa pada korang tau!! minta ampun maaf lama shida menghilang kan. Tak apa jangan risau shida akan kembali tak lama saja lagi. Ok kita lupakan dulu pasal "kembali" ni na habaq yang shida dah pun membuka tempahan untuk mencetak Kad Raya 2016. Seperti yang sedia malum dalam facebook shida pun shida dah pun war-war kan. Sekarang ni dah pun masuk #batch2 dan #batch1 dah selesai dan sudah pun masuk printing. Seperti biasa aktiviti sebelum puasa shida membuka servis mencetak kad raya untuk sesiapa saja yang masih rasa kad raya ni masih ada value yang wajib kita teruskan. Servis ni juga shida dah buat hampir 5 tahun dan masih kekal dengan cara lama iaitu design kad korang kena design sendiri dan cetak pada shida. Harga?? ofkos! murah murah je!! ok :) 

So kawan-kawan blogger yang berminat boleh direct terus contact shida ok :) servis selama buat ni tak pernah lagi mengecewakan sesiapa :) macam tahun lepas 2015 lebih 30 blogger menempah untuk cetak kad raya bersama shida :) dan antaranya semua yang sememangnya blogger yang setiap tahun reprint dengan shida :) Alhamdulillah semua puas hati so shida pun senang hati. Yang berminat jangan lupa roger shida k, harga kasih sayang shida bagi untuk korang :) Oh ya! sebelum terlupa, shida juga menyediakan tempahan untuk pembelian SETEM juga, 30sen, 50sen atau 60sen. Harga ditambah mengikut kuantiti setem yang ditempah. Kan senang tak payah dah beratur beli setem, semua shida sediakan tak mudah gitu? :)

Jom tempah kadraya 2016 :
  • HARGA SERENDAH RM40.00 BERSAMAAN 20 PCS
  • FREE POSTAGE UNTUK SEMENANJUNG / + RM5 SABAH/SARAWAK
  • FREE SAMPUL KADRAYA WARNA PUTIH MENGIKUT KUANTITI TEMPAHAN
  • FREE GIFT UNTUK 10 TEMPAHAN TERAWAL
  • SIZE KAD A6 / 4'x6' (MELINTANG ATAU MENEGAK)
  • STYLE POSKAD SEKEPING (1SIDE SAHAJA)  *NAK 2SIDE BOLEH REQ
  • FULL COLOR PRINTING, ARTCARD 260GSM

Cara nak tempah senang saja :
  • MULA MENDESIGN KAD KORANG ATAU TEMPAH PADA DESIGNER SAJA
  • SIAP BOLEH EMAIL SHIDA DESIGN DAN BUAT PAYMENT
  • TAMAT UNTUK TEMPOH SETIAP BATCH SHIDA MASUK PRINTING
  • DALAM 3 HARI SUDAH SIAP SHIDA POS KE RUMAH KORANG
  • DAN TIBA BULAN RAMADHAN SUDAH BOLEH EDAR KAD2 UCAPAN KORANG TU
  • SHIDA BUKA JUGA UNTUK TEMPAHAN SETEM, BAYAR IKUT KUANTITI 
  • TEMPAHAN BERMULA 5 MAY SEHINGGA 24 JUN 2016 SAHAJA

Jom hubungi shida untuk tempahan dan keterangan lebih lanjut 
Whatsapp : 012 5364467 (shida) *fast reply
Email : admin@duniashida.com
Facebook : Shida Radzuan

Terima kasih semua :)

Friday, 17 June 2016

Cetak Kad Raya Batch 3 | Cetak Kad Raya Murah dengan Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
Cetakan Kad Raya untuk Batch 3 :) comei-comei kad depa tau :)
Bagi yang berminat nak tempah, tempahan masih dibuka boleh klik link di bawah ye :)



Saturday, 11 June 2016

Cetak Kad Raya Batch 1 & Batch 2 | Cetak Kad Raya Murah dengan Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
Rasanya semua sedia maklum yang shida tengah buat promosi cetak kad raya murah! Tengah ada masa ni shida update dulu untuk batch 1 dan batch 2 yang masuk print. Bukan sahaja kad raya, banner, bunting dan sticker juga shida ada buat so bagi kawan-kawan yang berminat boleh lah mencuba servis dari shida :) Tak rugi mencuba memang terbaik hehehee :)
 Batch 1 : ada 5 Kad Raya Blogger yang shida cetak :)
Batch 2 : ada 3 Kad Raya Blogger , 1 Bunting dan 400pcs Sticker petak :)


Monday, 6 June 2016

Senarai Peserta SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM

Assalammualaikum, peace upon you.

Catatan :
  • Link entry bertanda ( * ) masih tidak memberi detail seperti yang diminta oleh shida
  • Link yang tiada bertanda maksudnya detail telah diberi dan kad telah di pos :)
  • Bagi yang belum memberi detail sila email atau pm shida di facebook
  • Terima kasih kepada semua peserta atau blogger yang turut serta dalam segmen ini
Senarai Peserta :
  1. http://jmbelog.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html
  2. http://izzeyda.blogspot.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html 
  3. http://www.aimisyahirah.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html
  4. https://riverstonegirl.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html
  5. http://eirna-nurasikin.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html 
  6. http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html
  7. http://www.sallysamsaiman.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html 
  8. http://www.arepnakbebel.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html
  9. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html 
  10. http://seindahcerita.blogspot.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html 
  11. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html 
  12. http://www.nurfuzie.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html 
  13. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html 
  14. http://mhakimfaiz.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html  
  15. http://akhalilah.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html
  16. http://anakpakcikazwar.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html 
  17. http://www.kisahsidairy.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html
  18. http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html
  19. http://mommycici.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html  
  20. http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html 
  21. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html 
  22. http://yangbaik.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html 
  23. http://nazihah-suarahati.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html  
  24. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html
  25. http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.my/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html 
  26. http://www.mreena.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html
  27. http://www.syahidahfadilah.com/2016/05/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html  
  28. http://msvelentine.blogspot.com/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html
  29. http://www.naniena.com/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html 
  30. http://ptmcemerlang.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html 
  31. http://www.syuhadasalleh.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html 
  32. http://colouroflifek.blogspot.my/2016/06/segmen-kad-raya-2016-duniashidacom.html  


Wednesday, 1 June 2016

SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM

Assalammualaikum, peace upon you.
SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM | Hai korang :) sihat hari ni? Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi kerana masih bernafas sehingga ke hari ni untuk shida menyiapkan entri segmen kali ini. Jarang sebenarnya shida buat segmen selalunya memang Giveaway sahaja. Tak pun shida rajin jadi sponsors. Ok sekarang ni shida tak nak cakap banyak tentang hal-hal yang tak berkaitan. Seperti yang sedia maklum di facebook baru, shida ada menyatakan ingin membuat segmen pada hari selasa. Memandangkan shida cuti so boleh lah ambil peluang :) Ok apa yang menarik segmen shida kali ini ialah berkenaan KAD RAYA. Maka dengan itu Kad Raya juga menjadi sebahagian daripada habuan untuk para peserta yang menyertai dimana shida memberi kepada blogger yang turut serta segmen ini. Senang kata "siapa yang join dapat hadiah" shida tak guna undi atau apa. Persediaan pertama untuk segmen ini adalah 100 keping kad raya yang ingin shida edar :) Jadi bermulalah Segmen Kad Raya 2016 Duniashida.com.

Syarat-syarat penyertaan :
  1. Buat satu entri bertajuk : SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM
  2. Copy Banner Segmen di atas masukkan ke dalam entri segmen 
  3. Sila Lengkapkan : Pendapat Korang Tentang Blog Shida
  4. Follow Blog, Follow Instagram, Follow Facebook
  5. Selesai 4 perkara di atas boleh submit url entri atau link entri dalam komen entri SEGMEN sahaja
  6. Segmen bermula hari ini 31/5/2016 (10:00 pagi) - 1/6/2016 (10 malam) = BUKAN SEHARI *dilanjutkan!
  7. Penyertaan selepas 9:59 pagi 1 Jun 2016 tidak akan diterima
  8. Senarai Peserta akan di update dari masa ke semasa mengikut kiriman detail
  9. Blogger yang menyertai diminta terus email detail : Nama, Alamat  dan Link Entri Segmen 
  10. Email shida : admin@duniashida.com
  11. Yang ada facebook shida boleh PM melalui facebook untuk send detail ya
  12. Kad Raya akan dikirim pada Puasa Pertama 6 Jun 2016

Hadiah penyertaan : 
  • Hadiah berupa KAD RAYA LIMITED kepada semua yang menyertai
  • 3 Hadiah tambahan bagi syarat NO.3

Selamat Bersegmen :)

SEGMEN KAD RAYA 2016 DILANJUTKAN SEHINGGA 10 MALAM INI

Assalammualaikum wbt, peace upon you.
Klik Banner untuk Join ya :)