Dunia sebenar Shida: May 2017

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 17 May 2017

Shida Come Back Home!!

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera
Amboi seronoknya tengok kome berblog tau!! ermm..shida sedih betul lama tinggalkan blog tersayang ni. Memang tak patut tapi apakan daya shida terpaksa berbuat demikian. Banyak hal-hal dan komitmen yang perlu didahulukan. Shida come back pun sebab haaaa..selang beberapa hari je lagi nak launch promosi Cetak Kad Raya Murah. Seperti biasa tiap-tiap tahun shida mesti keluarkan servis mencetak kad kad raya blogger atau company. Tapi kebanyakannya kad raya blogger lah. Ada ke yang berminat nak cetak kad raya versi sendiri? kalau ada, boleh risik-risik harga dengan shida. Sememangnya murah dan berkualiti :) haaaa... senyum sikit :) Harap-harap lepas ni boleh maintain update blog. Korang doa-doa lah ye shida rajin update hehe :p Ok jumpa lagi next entri ya.