Tuesday, 30 May 2017

SEGMEN "SAYA NAK KAD RAYA" BY DUNIASHIDA.COM

Assalammualaikum dan Selamat Berpuasa
SEGMEN "SAYA NAK KAD RAYA" BY DUNIASHIDA.COM | Seperti biasa setiap tahun shida akan menyediakan Kad Raya untuk diedarkan kepada rakan-rakan blogger. Jadi dengan suka citanya shida buat segmen ini untuk memberi peluang kepada blogger yang mana mengenali shida atau tidak untuk join dan support segmen ni. Mudah je..Nak kad raya kenalah join!
UPDATE: SHIDA LANJUTKAN LAGI SEHARI SEGMEN INI 
(JEMPUT JOIN YE)
 
Syarat-syarat :
  1. Follow Blog Shida seperti biasa syarat utama untuk join 😄
  2. Buat Entri : SEGMEN "SAYA NAK KAD RAYA" BY DUNIASHIDA.COM
  3. Tempek Banner Segmen dalam entri dan backlink kan ke entri segmen
  4. Dalam entri nyatakan : Apa keunikan Blog Shida atau apa yang menarik bagi pandangan korang
  5. Dah siap entrinya jangan lupa untuk submit pada komen entri segmen
  6. Shida akan update senarai yang join untuk sesi follow following
  7. Segmen berlangsung selama SEHARI 2 HARI sahaja bermula 1:15pagi (selasa) - 1:14pagi (khamis)
  8. Hadiah 1 : Siapa yang join dapat KAD RAYA LIMITED dari SHIDA 
  9. Hadiah 2 : SEORANG YANG BERTUAH AKAN DAPAT DUIT RAYA DARI #shidaeasyprint *bergantung kepada syarat No.3
  10. Selesai submit entri, sila send ke email : shidaeasyprint@gmail.com detail (NAMA, LINK ENTRY & ALAMAT PENUH)

Sekian, Terima kasih. Selamat Bersegmen 😉


22 comments:

  1. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  2. http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  3. http://messarah.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  4. saya join

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  5. SALAM...
    SAYA JOIN YE...
    http://aimanziyad.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  6. saya join

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  7. Wahhh ada segmen kad raya. Nostalgia kalau dapata kn hehe

    ReplyDelete
  8. JOIN

    http://belogsjm.blogspot.com/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  9. om join tau :)

    https://ombakbergigis.blogspot.my/2017/05/saya-nak-kad-raya-by-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  10. Join

    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  11. http://www.mialiana.com/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  12. wani join (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  13. Joined ^^

    http://akhalilah.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  14. Join

    https://colouroflifek.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html?m=1

    ReplyDelete
  15. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  16. Sy join http://blogashalya.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  17. http://queensyanis.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  18. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  19. ccl join
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

    ReplyDelete
  20. http://the-fadedd.blogspot.my/2017/06/saya-nak-kad-raya-by-duniashidacom.html

    ReplyDelete
  21. Thank you, that was just an awesome post!!!.....

    ReplyDelete
  22. Thank you, that was just an awesome post!!!.....

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.