Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 19 May 2018

TEMPAHAN PRINT KAD RAYA 2018 BERMULA!!

Assalammualaikum dan selamat sejahtera :)
Hai korang!! Haaa..seperti biasa setiap tahun shida ada buat servis print kad raya. Sekiranya berminat bolehlah hubungi shida di mana-mana yang boleh dihubungi di bawah. Jangan risau kerja-kerja mencetak shida dah buat sejak dari 2013 lagi dengan pelbagai jenis customer shida dah hadap hahaaa..Bukan kad raya sahaja, sticker raya, sampul raya juga ada..cuma kuih raya dan baju raya je shida tak buat okey? ada paham?? apa-apa boleh contact shida kita sembang panjang ye :) Terima kasih korang :)

CONTACT ME :
👇👇 FACEBOOK 👇👇
👇👇 WHATSAPP 👇👇
👇👇 EMAIL 👇
admin@duniashida.com

👇

Hubungi saya untuk sebut harga tempahan print kad raya 2018!!


5 comments:

  1. Wahh.. memang setiap tahun ambil tempahan ye Shida.

    ReplyDelete
  2. alamak. rugi pulak tak tengok awal...

    ReplyDelete

  3. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete
  4. lawa lawa card designed by kak shida :D

    p/s: jemput join segmen blog saya ye hehe

    ReplyDelete
  5. yaya bru dapat kad raya akk minggu lpas..hehe
    thanks tau kak.bg free fridge magnet lagi ^_^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.