TEMPAHAN PRINT KAD RAYA 2018 BERMULA!! | Dunia sebenar Shida TEMPAHAN PRINT KAD RAYA 2018 BERMULA!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 19 May 2018

TEMPAHAN PRINT KAD RAYA 2018 BERMULA!!

Assalammualaikum dan selamat sejahtera :)
Hai korang!! Haaa..seperti biasa setiap tahun shida ada buat servis print kad raya. Sekiranya berminat bolehlah hubungi shida di mana-mana yang boleh dihubungi di bawah. Jangan risau kerja-kerja mencetak shida dah buat sejak dari 2013 lagi dengan pelbagai jenis customer shida dah hadap hahaaa..Bukan kad raya sahaja, sticker raya, sampul raya juga ada..cuma kuih raya dan baju raya je shida tak buat okey? ada paham?? apa-apa boleh contact shida kita sembang panjang ye :) Terima kasih korang :)

CONTACT ME :
👇👇 FACEBOOK 👇👇
👇👇 WHATSAPP 👇👇
👇👇 EMAIL 👇
admin@duniashida.com

👇

Hubungi saya untuk sebut harga tempahan print kad raya 2018!!


5 Jari Ohsem:

Cik Tie said...

Wahh.. memang setiap tahun ambil tempahan ye Shida.

aswadz said...

alamak. rugi pulak tak tengok awal...

شركة المثالية said...


شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر

sayidah napisah said...

lawa lawa card designed by kak shida :D

p/s: jemput join segmen blog saya ye hehe

Cik Yaya said...

yaya bru dapat kad raya akk minggu lpas..hehe
thanks tau kak.bg free fridge magnet lagi ^_^