Terima Kasih dari #shidaeasyprint | Cetak Kad Raya 2018 | Dunia sebenar Shida Terima Kasih dari #shidaeasyprint | Cetak Kad Raya 2018

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 25 July 2018

Terima Kasih dari #shidaeasyprint | Cetak Kad Raya 2018

Assalamualaikum wbt dan Selamat Sejahtera semuanya :)

Tahun ni tak ambil banyak sangat sebab tahun busy sikit. so setakat ni bilangan diatas sahaja terhasil tak banyak sangat boleh kira kan. Syukur juga boleh buat tambah-tambah duit poket untuk beraya. Tahun depan shida pun tak pasti sama ada masih nak buat atau tak sebab tahun depan shida dah berpindah ke lain daerah. Masih dalam pertimbangan. Jika ada buat lagi Inshaa Allah shida seru-seru dalam facebook ye :) Thanks kepada customer tak putus-putus menyokong shida :)


4 Jari Ohsem:

Cik Tie said...

Alahhh buatlah shida. Baru plan nak book untuk tahun depan

Cik Yaya said...

xtau akk ade buat kad raya juga..ingt amik tmpahan dgn org lain..huuu

Shida Radzuan said...

InshaaAllah ciktie pape msger shida xpn blh wasap..no.ade dlm banner promo print kadraya tu 😊😊

Shida Radzuan said...

Ada yaya..since 2013 tau huhuu..