Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 25 July 2018

Terima Kasih dari #shidaeasyprint | Cetak Kad Raya 2018

Assalamualaikum wbt dan Selamat Sejahtera semuanya :)

Tahun ni tak ambil banyak sangat sebab tahun busy sikit. so setakat ni bilangan diatas sahaja terhasil tak banyak sangat boleh kira kan. Syukur juga boleh buat tambah-tambah duit poket untuk beraya. Tahun depan shida pun tak pasti sama ada masih nak buat atau tak sebab tahun depan shida dah berpindah ke lain daerah. Masih dalam pertimbangan. Jika ada buat lagi Inshaa Allah shida seru-seru dalam facebook ye :) Thanks kepada customer tak putus-putus menyokong shida :)


4 comments:

  1. Alahhh buatlah shida. Baru plan nak book untuk tahun depan

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaaAllah ciktie pape msger shida xpn blh wasap..no.ade dlm banner promo print kadraya tu 😊😊

      Delete
  2. xtau akk ade buat kad raya juga..ingt amik tmpahan dgn org lain..huuu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.