Dunia sebenar Shida: 2019

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Friday, 23 August 2019

Alhamdulillah! 8 bulan sudah.

Assalammualaikum dan Selamat Petang uall
Alhamdulillah! 8 bulan sudah. Ya bukan maksudnya dah preggy 8 bulan ye. Shida pun masih berusaha ke arah itu juga. Masih belum ada rezeki beb! 8 bulan dah shida menjadi seorang isteri dan sememangnya isteri sepenuh masa ye! So jadi isteri sepenuh masa ni banyak juga belum ada anak lagi, dah anak lain pula cerita dan bertambah kerjanya.

Selalunya shida akan ikut suami pergi ke kedai runcit suami setiap hari okay. Kalau penat baru cuti beberapa hari. Macam sekarang ni. Jadi ada lah reason untuk update blog wei!! Aduihh rasa berdosa dengan blog sebab dah berjanji nak bersayang-sayang je dengan dia tahun ni. Nampaknya masih gagal. Sebab sayang lagi dekat husben hahhaa :p

Walau macam mana pun shida cuba juga lah update 2 3 entri dalam seminggu tu. Bukan apa bila dah mengadap rumah and suami susah betul nak berenggang hahahaa. Kerja isteri selain bekerja kalau dirumah biasanya shida akan kemas rumah dan memasak. Memasak setiap hari ye. Lauk pun duk ulang-ulang hat sama sebabnya dah hari-hari masak. Sampai laki bini pun naik jemu makan ^_^

So untuk ke 8 bulan ni semoga semua urusan dan plan kami laki bini dimakbulkan dilancarkan dengan sempurna. Kami ada berhajat tapi sampai sekarang hajat tu macam susah je nak kesampaian. Takpelah mungkin mengambil masa sikit kan! kita tunggu jelah. Harap juga angka 8 ni membawa tuah dan rezeki kepada kami pasangan baru. Amin

Oklah korang kering idea tiba-tiba, nanti ada idea shida update lagi okay. Ingat nak selalu update RESEPI MASAKAN, Mudah-mudahan terlaksana lah! jadinya taklah berhabuk blog shida. Kadang-kadang husben pun curi-curi buka tengok apa shida update! so agak malu bila tak update hahaa! bye korang jumpa lagi di lain entri ya :)



Thursday, 1 August 2019

Funeral Flower: Special Flower Arrangements | Little Flower Hut


Salam and Hi Everyone,

There is an importance in matching the personality, character, or lifestyle of the deceased person in choosing flower arrangements for the funeral flower. In choosing Flower Delivery, the Florist knows which types of flowers are best for the special arrangements. Consider these popular flower arrangements designed to give special tributes and honor to the deceased family member:


Military Tribute 
Little Flower Hut has a wide range of ideas and options for the military funeralflowers. The special flower arrangement is intended to symbolize heroism and bravery, as well as integrity. Fallen soldiers should have the best tribute rightly due to them for giving their lives in serving the country and the people. The famous choice for the arrangement intended for military tribute is the flag motif.  

Mom or Dad Tribute

Arranged specifically for the mother or father, this funeral flower tribute is designed in honor of parents. The flowers are arranged in letters or image using fresh flowers of Chrysanthemums, Carnations, or Roses, depending on your choice. The online florist gives careful attention to details.


Children Tribute
Losing a child is very difficult, however, having a condolenceflower in special design and arrangement will make a bit bearable for the parents. You can send a florist delivery of funeral flowers in teddy bear design, guitar, football, angel, toy car, or anything that the little child loved to play with.  


Special Design

The flower shop Singapore provides a lot of options in terms of funeral flower designs intended to give tribute to the deceased person. They have a flower arrangement in shapes of open book, pillow, heart, cross, butterfly, anchor, or gate of heaven. 



Customized Designs
Depending on your relationship to the deceased person, you can have a customized design to place on the casket or beside the casket. The funeral flowers can be customized based on your requests. There are sprays and wreaths to use as base for the customized design and there are baskets to fill with your chosen types of flowers for the funeral. 


The special flower arrangements are a great way to express and convey your message of sympathy and to pay tribute to the person who passed away. With the right choice of flowers and with a unique and wonderful design, a Flower Delivery Singapore of funeral flowers is a thoughtful and loving way of paying tribute to the person and of showing care to the family.