Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 9 April 2019

Jadikan Bantal Leyna sebagai "hadiah" dipelbagai Majlis

Assalamualikum wbt dan salam sejahtera.
Zaman sekarang ni sebut je "H A D I A H" macam-macam dalam fikiran fikir apa nak diberikan. Kadang-kadang tu sampai buntu lah nak bagi apa dekat kawan, dekat officemate yang naik pangkat, dekat kawan-kawan yang bakal berkahwin, dekat suami/isteri, ibu/ayah dan sebagainya. Bagi shida "Hadiah Bantal Leyna" ni paling sesuai untuk pelbagai majlis yang ada di dalam Malaysia ni sebab apa?? sebab semua orang memerlukan bantal dirumah. Lagi-lagi bantal macam leyna yang sangat gebu ni :) pasti semua suka :)

Berminat boleh whatsapp ↓↓↓
SHIDA EJEN BANTAL LEYNA
TAIPING-BERUAS-MANJUNG
 
 

0 Jari Ohsem:

Post a comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.