Dunia sebenar Shida: May 2019

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 21 May 2019

Jom Raya Bergaya Bersama Bata!

Assalammualaikum wbt dan selamat sejahtera.
Jom Raya Bergaya Bersama Bata! | Haaaa.. BATA memang tak asing lagi nama dalam dunia perniagaan kasut berfesyen. Shida sendiri suka dengan kasut keluaran Bata. Okay ok terus kepada pointnya shida nak share sikit pasal Mood Shopping Raya Shida ni 😁 Minggu sudah mood shopping macam dah onn.. Bila mana encik husben kata "sayang jom kita shopping kasut raya" hah! si Wifey bila dengaq macam tu memang senyum kembang habis lah! Then husben kata "sayang pilihlah tempat mana nak cari kasut raya nanti" Dalam fikiran memang tak tuju tempat lain dah! Bata pilihan shida! Boleh dikatakan Kedai Bata ni bukan sahaja pilihan shida malah keluarga dan rakyat malaysia juga menggemari kasut-kasut dari keluaran bata. 

Shida dan husben dah selesai pun shopping kasut raya 😁 Anda bagaimana??

Produk bata ni memang berkualiti dan kasut tahan lama. Kasut lama shida juga beli kat kedai bata pun masih elok dah setahun lebih. Tapi dah hari-hari pakai kome bayangkan la. Macam Hari Raya kasut juga salah satu perkara yang shida titik berat juga dalam pemilihan kasut bukan apa, kasut juga main peranan penting sesama berhari raya tau! nak berjalan jauh dan jeni yang beraya sehari suntuk tu kasut ni main peranan penting! Jenis shida kasut yang ringan, bertumit sederhana dan lebar pilihan shida "almaklumla kitakan sihat orangnya". Dalam store bata banyak sangat pilihan kasut dan design yang menarik. Tambahan lagi bila nak raya ni, banyak sangat koleksi-koleksi yang bata keluarkan untuk si pemakai. Yang bertumit rendah, tinggi, tak kurang hebat dengan design-design yang dikeluarkan! sangat-sangat cantikkk 😍😍

pelbagai patern dan design yang ada, semua cantik-cantik
Tak kurang hebat juga koleksi-koleksi handbag yang ada. Marie Claire tuuu.. nasib lah handbag tak ada dalam list shopping raya shida 😂😂

Memang fesyen husben suka selipar dari bata ni, katanya ringan lembut haaa.. 😎😎

PROMOSI MENARIK DARI BATA "RAYA SPECIAL"
Sebenarnya apa yang menarik minat shida juga, Bata juga sedang melancarkan "Raya Special" di mana korang perlu spend dalam RM149.00 membeli belah di Bata Store dan korang layak mendapat jam bracelet Marie Claire yang cun melecunn ini beserta juga discount voucher bernilai RM25.00. Haa untung tak untung?? korang nilai sendiri ya! Berbaloi-baloi korang shopping time tengah promosi siap boleh grab offer yang bata tawarkan ini. Shida sudah! anda bila lagi?? cepat-cepat korang shopping kat Bata Store berhampiran korang atau korang juga boleh layari website Bata Malaysia iaitu www.bata.com.my . Korang boleh lihat koleksi-koleksi yang dikeluarkan oleh bata atau korang juga boleh pergi ke Bata Store berhampiran untuk melihat sendiri dengan lebih dekat koleksi Bata Raya ini sementara stok masih ada. Jangan ketinggalan ya!!


JOM RAYA BERGAYA BERSAMA BATA!!



Tuesday, 14 May 2019

CETAK KAD RAYA 2019

Assalammualaikum wbt dan selamat sejahtera.
Cetak Kad Raya 2019 | Hai korang shida ada menyediakan servis mencetak kad raya versi sendiri. Untuk makluman, shida hanya mencetak KAD RAYA versi poskad atau jenis sekeping, bersaiz 4x6 (A6). Boleh juga mencetak depan sahaja (single side) atau depan dan belakang (double side). Beberapa jenis design (custom design tak boleh diedit semula) juga disediakan bagi memudahkan kerja mencetak so korang tak perlu keluarkan duit lagi untuk menempah design. Tapi bagi yang suka design kad raya yang limited boleh aja menempah ^_^ Jadi bagi yang berminat boleh terus hubungi shida untuk keterangan lebih lanjut ya :) Meh! whatsapp untuk fast reply!