Alhamdulillah! 8 bulan sudah. | Dunia sebenar Shida Alhamdulillah! 8 bulan sudah.

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Friday, 23 August 2019

Alhamdulillah! 8 bulan sudah.

Assalammualaikum dan Selamat Petang uall
Alhamdulillah! 8 bulan sudah. Ya bukan maksudnya dah preggy 8 bulan ye. Shida pun masih berusaha ke arah itu juga. Masih belum ada rezeki beb! 8 bulan dah shida menjadi seorang isteri dan sememangnya isteri sepenuh masa ye! So jadi isteri sepenuh masa ni banyak juga belum ada anak lagi, dah anak lain pula cerita dan bertambah kerjanya.

Selalunya shida akan ikut suami pergi ke kedai runcit suami setiap hari okay. Kalau penat baru cuti beberapa hari. Macam sekarang ni. Jadi ada lah reason untuk update blog wei!! Aduihh rasa berdosa dengan blog sebab dah berjanji nak bersayang-sayang je dengan dia tahun ni. Nampaknya masih gagal. Sebab sayang lagi dekat husben hahhaa :p

Walau macam mana pun shida cuba juga lah update 2 3 entri dalam seminggu tu. Bukan apa bila dah mengadap rumah and suami susah betul nak berenggang hahahaa. Kerja isteri selain bekerja kalau dirumah biasanya shida akan kemas rumah dan memasak. Memasak setiap hari ye. Lauk pun duk ulang-ulang hat sama sebabnya dah hari-hari masak. Sampai laki bini pun naik jemu makan ^_^

So untuk ke 8 bulan ni semoga semua urusan dan plan kami laki bini dimakbulkan dilancarkan dengan sempurna. Kami ada berhajat tapi sampai sekarang hajat tu macam susah je nak kesampaian. Takpelah mungkin mengambil masa sikit kan! kita tunggu jelah. Harap juga angka 8 ni membawa tuah dan rezeki kepada kami pasangan baru. Amin

Oklah korang kering idea tiba-tiba, nanti ada idea shida update lagi okay. Ingat nak selalu update RESEPI MASAKAN, Mudah-mudahan terlaksana lah! jadinya taklah berhabuk blog shida. Kadang-kadang husben pun curi-curi buka tengok apa shida update! so agak malu bila tak update hahaa! bye korang jumpa lagi di lain entri ya :)



6 Jari Ohsem:

adianiez AIDA said...

wah, shida da bergelar isteri :)
tahniah dik...

ezy.xixii said...

8 bulan kawen masih mood honeymoon tu..
hihi..
insyaAllah ada rezeki baby lepas ni.. =)

Nieyla Nadia said...

Nieyl pun masih berusaha ke arah yg sama juga..apa² pun percaya pasti akan ade rezeki kita..InsyaÁllah :)

Shida Radzuan said...

Thanks kak 😊😊 malu pulak kiter heheee

Shida Radzuan said...

Heheee..honeymoon mood oh ja nih πŸ˜‰πŸ˜™

Shida Radzuan said...

Yeke nieyl. Mudah mudahan moga dimakbulkan doa kita berbua 😊😊