SALAM 14 RAMADHAN | DUNIA SEBENAR SHIDA | Dunia sebenar Shida SALAM 14 RAMADHAN | DUNIA SEBENAR SHIDA


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 7 May 2020

SALAM 14 RAMADHAN | DUNIA SEBENAR SHIDA

Assalamualaikum wbt

Salam 14 Ramadhan | Pejam celik pejam celik dah 2 minggu kita berpuasa tau pada hari ini :) Alhamdulillah syukur atas nikmatnya walaupun kita berpuasa dalam keadaan PKP disebabkan wabak covid19 ni. Shida seperti biasa rutin menjadi seorang isteri ni, dibulan puasa shida akan memasak, cuma bezanya shida tak bekerja semenjak PKP. Jadi kerjanya masak je lah tiap-tiap hari dirumah.

Okay dikesempatan ini shida ingin mengambil peluang mengucapkan Salam Ramadhan & Selamat Berpuasa kepada semua pembaca blog shida tak kira yang baru kenal dah lama kenal ke. Ada juga dah lama menghilang tup tup hari ni tiba-tiba muncul komen pada entri shida. Terima kasih tak terhingga tak lupa shida. Cuma sekarang ni sibuk dengan komitmen nak berbagi masa tu alahai sometime susah juga sebenarnya ^_^

Inshaa Allah ada masa nak update menu memasak pula. Memandangkan hari-hari kena masak kan kecuali betul-betul tak larat, barulah boleh gantung kuali "tapi biasanya akan masak lah walau penat" sebab suami suka kita masak sendiri dari makan kat luar, katenya bini masak lagi sedap haaa gituu..hehee :p Okay gais stop dulu ada peluang shida cuba update. Thanks a lot ya korang :)
click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

12 Jari Ohsem:

#JMBELOG said...

SALAM RAMADHAN KAK SHIDA

Silah Hassy said...

kak shida dah baca ke komen saya kat entry lepas tu? hehe

Azhafizah MN said...

Salam Ramadhan, lama betul tak jengah blog shida. tahu sibuk sangat tu :)

Acuyuhan said...

SELAMAT HARI RAYA, menarik entry ini btw done follow, follow me back thanks http://acuyuhan.blogspot.com/

aswadz said...

dah raya dah. huhuhu... selamat hari raya. maaf zahir dan batin.

Shida Radzuan said...

@Silah Hassy dah baca syg dah reply ^_^

Shida Radzuan said...

@Azhafizah MN Sejak kawen lg teruk sibuk dia ^_^

Shida Radzuan said...

@Acuyuhan baik ^_^ tq singgah blog shida :)

Shida Radzuan said...

@aswadz hahaa entri raya pun syawal 16 baru up kahkah ^_^

Shida Radzuan said...

JMBELOG : terima kasih :)

AzianKhalil said...

Jemput sertai segmen blog list saya...
https://www.aziankhalil.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html?m=1

PTMCemerlang said...

Salam Ramadhan shida!