KAD RAYA 2020 BLOGGER SHIDA RADZUAN | Dunia sebenar Shida KAD RAYA 2020 BLOGGER SHIDA RADZUAN

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 9 June 2020

KAD RAYA 2020 BLOGGER SHIDA RADZUAN

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.

KAD RAYA 2020 BLOGGER SHIDA RADZUAN

Alhamdulillah tahun ni dapat juga shida edar kad raya 2020 kepada kawan-kawan blogger dan bukan blogger. Tahun ni dalam 60 keping dapat shida edarkan kesemuanya :) Raya PKP ni tak dapat nak datang rumah menziarah kan so shida kirim kad raya sebagai pengganti diri :) Rata-rata ada dah blogger yang update facebook dan tag shida tentang kehadiran kad raya 2020 ni :) Thanks korang! kalau ada buat entri jangan lupa update dengan shida ye! shida pi jengah nanti okay. Mana yang tak dapat tu maaflah tak sempat nak update kat blog pun untuk edaran kad raya ni. Cuma ada buat 1 post kat facebook je "siapa yang nak kad raya dari shida" ni :) Inshaa Allah tahun depan ada lagi jika berpeluang, so mai lah riki-riki shida kalau nak kad raya 2021 okay:) Untuk tempahan juga dibuka korang boleh direct wasap saja shida tau!


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

13 Jari Ohsem:

AzianKhalil said...

Wow...bestnya... saya pulak...kad raya tertinggal kat opis... saya pula terkandas dengan anak anak kat kampung. Tunda ke tahun depan la kad raya tu nampaknya

Silah Hassy said...

waaaa kad raya ke tu? bestnya.. hehe

Semut Senyum said...

Assalamualaikum. Seronoknya bagi kad raya, lagi seronok dpt buat orng senyum dgnn pemberian kita.

Shida Radzuan said...

@AzianKhalil haaa tahun depan boleh saling bertukar kad ye azian :)

Shida Radzuan said...

@Silah Hassy silah nnt pm alamat tau, lepas ni boleh kirim kad raya kat silah :)

Shida Radzuan said...

@Semut Senyum tiap-tiap tahun shida hantar kad raya kat kawan2 :)

Siti Yang Menaip said...

tahun ni xde dapat pun n sy pun x memberi..
seronoknya masih kekalkan tradisi ni..

Shida Radzuan said...

@Siti Yang Menaip SHIDA setakat ni tiap-tiap tahun masih beri :)

Silah Hassy said...

Yeaa seronoknya dah la ada gambar sistur tersergam situ. Hehe. Terima kasih 😁

Shida Radzuan said...

@Silah Hassy Hahahaa..tahun depan xde dah gambo seketoi dlm kad tu ^_^

Azhafizah MN said...

Dah dapat shida. lupa nak inform shida. Terima kasih banyak² sudi kirimkan kad raya

Shida Radzuan said...

@Azhafizah MN sama2 fiza :) dapat sekali kad meoww si zaza tu hahaa ^_~

PTMCemerlang said...

Cantik Kad Raya !