Jadual Kemasukan Pembayaran i-Lestari KWSP | Dunia sebenar Shida Jadual Kemasukan Pembayaran i-Lestari KWSP


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 11 July 2020

Jadual Kemasukan Pembayaran i-Lestari KWSP

Assalammualaikum wbt dan Salam Bahagia.

Jadual Kemasukan Pembayaran i-Lestari KWSP | Apa isu lagi kwsp ni ya?, takdak isu sangat pun cuma nak share dengan korang Payment Schedule i-Lestari ni (dari bulan lepas lagi table ni dah dikeluarkan tak silap shida) Pihak kwsp dah buat penjadualan so mudah lah bagi korang yang jenis tertungu-tunggu bila bayaran nak masuk kan haaa ^_^ Paling kesian kan jenis yang tak ada online banking, asyik ulang alik ke bank untuk semakan pula. Sekarang dah ada jadual mudah sikit, boleh print dan tampal kat rumah, boleh buat juga untuk mak ayah kita kat kampung tu mana yang buat i-Lestari ni. Terima kasih kepada pengurusan KWSP.

Shida GROUP 04, masih dalam kategori pembayaran awal bulan. Alhamdulillah.


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

7 Jari Ohsem:

Cik Nor said...

good sharing shida..:)

Diana Rashid said...

akak dah dapat dah 6b hari tu. tu pun tengok jadual ni la. baru nak check. alih2 dah masuk. Boleh la shopping hari ni. Penang kan cuti. nak belanja anak2 barang sekolah. bagi semanagt sikit nak start sekolah ni.

Sue Izza said...

ooooooooooo ada jadual rupanya hahhaha tqqq

Syaz Rahim said...

Senanglah nak check online kan

Azhafizah MN said...

Fiza group 06. awal bulan lagi :)

Sha Mohamed said...

Alhamdulillah.. tq untuk perkongsian ini..

UNICHI YANIEJ said...

tq atas perkongsian kak