Kejayaan Yang Sia-sia | Wordless wednesday

by - 06:00:00

Assalammualaikum wbt dan Selamat Sejahtera.




You May Also Like

11 Jari Ohsem

  1. Silap besar kalau tk kenang jasa & pengorbanan ayah ibu..mereka yg byk mendoakan kita..

    ReplyDelete
  2. betul tu tanpa mereka siapalah kita

    ReplyDelete
  3. Ilustrasi yang penuh makna....

    ReplyDelete
  4. Ramai yang begini.. Dah senang lupa semua apa yang mak ayah korbankan dengan alasan tu tanggungjawab mak ayah.. sakit ati tengok manusia-manusia macam ini..

    ReplyDelete
  5. BOMOH SIHIR PALING BERKESAN, BOMOH PUKAU POMPUAN, BOMOH SIHIR LEWAT GAMBAR, BOMOH PENGASIH, BOMOH SANTET SILAH KUNJUNGI WWW.PROGRAMDANAGAIB.COM SYA NAK BUKTIKAN PALING MANTAP

    ReplyDelete
  6. ibubapa tunggak utama kita dalam ape jua kita kerjakan..

    ReplyDelete
  7. Sedihnya. Moga kita tak lupa mak ayah kita bila dah berjaya nanti.

    ReplyDelete
  8. Moga saya akan sentiasa ingat org kuat di belakang saya..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.