SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA TAMAT & DITUTUP | Dunia sebenar Shida SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA TAMAT & DITUTUP


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 16 July 2020

SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA TAMAT & DITUTUP

Assalammualaiku wbt dan Selamat Sejahtera.

SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA TAMAT & DITUTUP | Alhamdulillah syukur akhirnya Segmen yang shida anjurkan telah pun tamat dan yes! tak sabar shida untuk menilai dan memilih untuk peserta yang menyertai segmen shida kalini. Apa-apa pun shida nak ucapkan ribuan terima kasih kerana korang semua sangat-sangat sporting habis sebab support shida! Jadi senarai Peserta telah pun shida update dan korang yang join tu boleh blogwalking + follow blog + komen entri. Ini juga salah satu usaha yang shida buat untuk kita sama-sama dapat kembangkan dan luaskan lagi empayar blog korang. Rata-rata juga ramai blogger baru.


So yang join segmen shida sedikit sebanyak kemungkinan akan dapat kenaikan trafik harian, follower blog bertambah, pengomen entri bertambah dan yang paling penting, bertambah kenalan di alam blog juga :) mesti suka kan :) Ok baiklah taknak buang masa, shida nak tamat kan SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA dan pengumuman pemenang bagi 20 blog pilihan bloglist 2020 dan juga seorang pemenang Cash RM50 untuk Top Referral. Pengumuman shida akan buat pada hari Jumaat bersamaan 17 Julai 2020 (12 tengahari). Nanti kan ya! Terima kasih sekali lagi kepada semua yang turut serta :)


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

12 Jari Ohsem:

Sha Mohamed said...

yeah.. tak sabar nak tahu pemenang..

nohas said...

Alhamdulillah..

ZaridaIshak said...

Alhamdulillah. Terima kasih Sis. Segmen ni betul2 membantu...

Muhammad Naim Abdullah said...

Tak sbar nak tunggu esok. hhee

Shida Radzuan said...

Hehee..nantikan ya :)

Shida Radzuan said...

Alhmadulillah lega 😊

Shida Radzuan said...

Hope so membantu..inilah tujuan segmen dilancarkan 😊 terima ksh sbb turut serta.

Shida Radzuan said...

Nanti kan ya 😊

Syaz Rahim said...

Mari kita lihat siapa yang kena! ;)

Shida Radzuan said...

tunggu 12 tghri nanti :)

UNICHI YANIEJ said...

Good Luck semua.

Shida Radzuan said...

Senarai dh keluar yanie..😊