Top Referral Terkini | Segmen Bloglist 2020 Blog Shida | Dunia sebenar Shida Top Referral Terkini | Segmen Bloglist 2020 Blog Shida


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 9 July 2020

Top Referral Terkini | Segmen Bloglist 2020 Blog Shida

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera.

Top Referral Terkini | Segmen Bloglist 2020 Blog Shida | Ini adalah Top Referral yang shida checking bermula 24 Jun 2020 sehingga 6 Julai 2020. Korang boleh lihat di mana link - link entri blog yang menyertai Segmen Bloglist 2020 Blog Shida yang shida anjurkan. Senarai ini belum final lagi ya, segmen akan tamat pada 13 Julai 2020 masih ada berbaki 5 hari lagi. So masih ada masa dan peluang untuk bersaing menduduki carta teratas, selepas tamat segmen shida akan semak lagi dan keputusan akan dibuat. So jika link entri korang yang join segmen ini tersenarai boleh lah cuba tips yang shida kongsikan untuk menjadi yang teratas boleh baca sini > Cara Nak Menangi Top Referral Segmen, Giveaway atau Contest. Harap ianya sedikit sebanyak dapat membantu korang. Bersainglah secara sihat ya! Semoga berjaya kepada ke semua bloggers yang turut serta :)



click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

10 Jari Ohsem:

kisah si dairy said...

tetiba pulak rasa dah lama tak masuk blog shida ni..hai shida

Muhammad Naim Abdullah said...

Naim rasa nama2 blogger di atas akn menang kelak. hehe

nohas said...

good luck kepada semua peserta..

Ciktie said...

Sempat nanti kita join ye

Syaz Rahim said...

Hebat2 semua tu, ramai viewer ;)

Abam Kie said...

semoga ada tuah kpd abam kie kali ini. Aamiin...

Shida Radzuan said...

@kisah si dairy Rindu Kak Ida <3

Azhafizah MN said...

eh eh..yang atas sekali tu tak kira :)

Sha Mohamed said...

wah.. hebat..

UNICHI YANIEJ said...

terbaik semuanya..