Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 26 August 2020

3 Jenis Masalah | Wordless Wednesday

Assalammualikum wbt dan Selamat Sejahtera.

1. Masalah Sendiri

2. Masalah Keluarga

3. Masalah Dunia


19 comments:

  1. Amboi yang last tuuuu.. Terkejut saya! Tengah malam ni... hahaha

    ReplyDelete
  2. itu general je. setiap satu kategori tu banyak pulak cabang masalah dia. huhu

    ReplyDelete
  3. ahahhaha setuju, tang last tu memang, paling benci kalau pi cuti ada cermin tingkap besar yang tak bertutup...serem

    ReplyDelete
  4. No 1. MASALAH YG SELALU ZIEYA HADAPI

    NO 2 . kawan zieya selalu ada masalah mcm ni...dia ckp, hantu luar negara jauh nak datang malaysia hahaha

    ReplyDelete
  5. Hahaha..
    Yang no 1 tu memang kena sangat dengan sha.. Sudahnya tak tahulah Isnin bila nak mula..

    ReplyDelete
  6. no 3 tu lawak.. tapi memang betul. hehe

    ReplyDelete
  7. Masalah sendiri yang tak pernah ada penyelesaian. haha

    ReplyDelete
  8. Opps.. deng, yang no.1 tue terasa tepat kena kat muka nie... hihi.. tue la.. Isnin tue Isnin minggu yang mana satu...hihihi

    ReplyDelete
  9. Seperti ayah kawin lain tu tak boleh belah! hahaha

    ReplyDelete
  10. adududu..hahaha

    saya datang mengopi disini
    jom ngeteh kat blog saya

    ReplyDelete
  11. yang no satu tu masalah paling kerap ada dalam diri semua orang..hahaha

    ReplyDelete
  12. Salam, blogwalking here. done follow blog akak. hihi. pic atas mmg kelakar. seperti ayah kahwin lain. tapi mmg betul,seriau la buka tingkap memalam. huhu. yg part diet 100% setuju. haha

    ReplyDelete
  13. hahahahha Malaysia has a lot of cerita hantu sana sini it always start with " ada orang cakap "

    ReplyDelete
  14. gambar last tu..kalau kat rumah KL ni, yelah duduk rumah sejenis apartment, tidur malam tak pernah tutup pintu dapur dan sliding door (mujur ada grill diluar dan duduk tingkat 8). rasa berkuap je kalau tutup semua pintu.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.