Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 6 August 2020

New Interface Blogger

Assalammualaikum wbt dan Salam Sejahtera.
New Interface Blogger | Baru nak mula berceloteh dalam blog kesayangan ni. 5 hari tinggalkan dia tak berupdate dengan entri baru. Hari ni buka laptop alamak blurr hahahaa :D okay untuk harini entri pendek saja bagi shida masa sikit nak explore jap new interface blogger ni. Semua tah kemana-mana dah, tak biasa pulak rasanya huhu. Banyak nak cerita ni. okay korang jumpa next entri ya :) Korang macam mana sado ke nak hadam interface baru ni?? ^_^



12 comments:

  1. dah kena paksa, kenalah hadapi jg...hihi..kalau tak, setia dgn yg lama..

    so far so good, ok jg lah..photo senang nak adjust..

    ReplyDelete
  2. hadap hari2 baru biasa..
    biasakan diri dengan interface dia yang teruk la..
    Bukan bermakna dah biasa tu semua ok..

    hahahah

    Bahgian label sampai sekarang susah nak biasa kan..
    lembab..

    kadang2 dia hanged dekat 5 minit.
    melambatkan je..

    ReplyDelete
  3. Saya masih guna interface lama, ada option kat bawah tu untuk guna yang lama.. lagi best hehe

    ReplyDelete
  4. memeningkan la shida. jadi, saya pun tekan la revert to legacy blogger. guna yang lama balik dulu.

    ReplyDelete
  5. yanie pun dah guna..masih nk explore lg..tang label susah skit

    ReplyDelete
  6. Kerap juga blogger ni update dia punya interface kan

    ReplyDelete
  7. mama tak suka la interface baru ni. mama tukar balik yg classic punya.. classic mcm mama juga hihi

    ReplyDelete
  8. Fiza pun dalam process nak adapt dengan interface baru ni..susah betul rasanya. huhu

    ReplyDelete
  9. da ok jugak so far.. mula2 ja pening hehe

    ReplyDelete
  10. Tak berapa suka new interface ini.. hehehe

    ReplyDelete
  11. saya okay jela mana2..bedal je la nak..hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.