Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 19 August 2020

Penawar Sakit Lutut | Wordless Wednesday

Assalammualaikum wbt dan Selamat Sejahtera.


9 comments:

  1. Bahan-bahan tue buat air rebusan kan.. betulkan kalau saya silap..

    ReplyDelete
  2. setakat ni belum sakit lutut lagi la..Tapi mak2 saudara akak ramai yang dah sakit lutut..Biasanya sebab gemuk la.. Kami ni keturunan semua gemuk2..Hhehe..Memang berisiko la..

    ReplyDelete
  3. Ammi sekarang ni di malam hari potong bendi masuk dlm air suam, esok pagi bangun tidur terus je minum sambil bayangkan itu adalah fresh orange

    ReplyDelete
  4. betul..kak, mak yanie pun minum rebusan ni kalau sakit lutut

    ReplyDelete
  5. thank u for sharing this great info^^

    ReplyDelete
  6. Kena jiwa kental ni nak telan gabungan rasa ni.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.