Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 16 September 2020

Avatar Facebook 2020 | Wordless Wednesday

 Avatar Facebook 2020 | Wordless Wednesday


16 comments:

  1. Dah try update fb pun tak jd juga avatarnya...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngape x jadi kak azian? kena update fb kot..hehee

      Delete
  2. semalam memang penuh wall FB dgn avatar2 comei ni.. kita pun sama la terjebak... he he he..

    ReplyDelete
  3. sy pon terjebak.. sbb comel.. ahhahaha

    ReplyDelete
  4. alahai, comey jer.. atie masih tak terjerebak lagi hahah

    ReplyDelete
  5. comel sgt kak shida..Yanie xbuka fb lg hehee

    ReplyDelete
  6. comel. saya jarang buka fb ni..hehe

    ReplyDelete
  7. Oooo benda ni dari FB ke? Banyak lalu kat story IG.. tengok kawan2 buat... dok pikir gak mana diorang buat ni.. Nampak sangat lama Cik TK tak buka FB..

    ReplyDelete
  8. Comel. Macam macam gaya avatar keluar.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.