Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 12 September 2020

Gadget Dapur Idaman | Gisselle 5.8L Digital Air Fryer


Gadget Dapur Idaman | Gisselle 5.8L Digital Air Fryer |
Assalammualaikum wbt.. Alhamdulillah akhirnya dapat juga memiliki gadget dapur idaman ni, kenapa shida kata idaman? Mungkin ramai mak-mak diluar sana yang ingin memiliki gadget seperti ini. Sesuai juga untuk dapur kecik macam dapur shida ni. Shida beli di shopee sempena shocking sale 9.9 shopee. Lama dah aim akhirnya dapat juga! Kenapa shida memilih Gisselle Digital Air Fryer ini sebabnya antara diskaun yang paling banyak dan yang paling murah antara brand yang lain. Saiz juga besar 5.8L nak compare dengan brand lain semua bawah 4L. Kat rumah kakak shida juga ada Gisselle Digital Air Fryer ni cuma berbeza dari segi saiz dan harga sahaja, katanya beruntung jika beli yang 5.8L sangat berbaloi.
Shocking Sale 9.9 Shopee  | Gisselle 5.8L Digital Air Fryer
Harga Asal RM899.00 | Sale 9.9 RM259.90
Ini lah dia rupa Air Fryer shida, masih belum cuba lagi memasak dalam tu. Tunggu lah shida tengah fikir-fikir apa nak masak dulu mungkin boleh cuba ayam panggang dulu memandangkan saiz dia besar so boleh masak seekor ayam bersaiz sederhana. Apa-apa tunggu shida update okay! Ohya sebelum terlupa adik shida juga pernah buat kuih raya (cornflake madu) menggunakan air fryer ni tau, kejadiannya sangat sedap dan sempurna. Mana tau lepas ni shida pun boleh buat biskut raya guna air fryer ni kan ^_^ Korang juga boleh tengok review Gisselle Digital Air Fryer 5.8L dari madamkyra.com video bawah ni (gadget sama dengan shida) terbaik! berbaloi!




18 comments:

  1. kita pun berangan jugak nak guna air fryer tp fulus xtbal lagi la..haha

    ReplyDelete
  2. wahh..Alhamdulillah, dah dapat idaman hati..

    ReplyDelete
  3. Air fyer antara gajet wajib ibu-ibu. Memang memudahkan kerja 😊

    ReplyDelete
  4. biasa org yg sudah berumah tangga keberangkalian untuk jd penggemar barang dapur ni memang tinggi.. nampaknya sy pun bakal2 hahahha

    ReplyDelete
  5. Bolehlah share masakan menggunakan air fryer ni nanti.

    ReplyDelete
  6. Bolehlah share masakan bila dah rasmi gunakan air fryer ni.

    ReplyDelete
  7. wish i could by this as well

    ReplyDelete
  8. wish i could buy this as well.

    ReplyDelete
  9. idaman hati tapi tak terbeli2 lagi hahaha

    ReplyDelete
  10. wahh berbaloi nya harga murah sangat tu :D masakan pun lepas ni sedap-sedap kalau ada digital air fryer . nanti saya nak belikan pula untuk mak saya hihihi

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah
    Semakin mudah kerja2 di dapur.

    ReplyDelete
  12. jom join GA ni https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/08/520-giveaway-by-garaeki.html

    ReplyDelete
  13. Antara barang idaman zumal ni. Senang nak masak benda bergoreng

    ReplyDelete
  14. Nasib saya dah ade kak baru beli tahun lepas..tp xdpt la harga sale mmcm akak..berbaloi-baloi tu

    ReplyDelete
  15. nak beli ni lama dah,tapi disebabkan zieya mmg malas masuk dapur.. tu tak beli lagi huhuh.. nak bila nk minat belajar masak taktau la

    ReplyDelete
  16. Wah.. boleh buat kuih raya.. ohsem..

    ReplyDelete
  17. Air fryer gajet idaman ibu2 untuk memudahkan kerja di dapur.

    Wahh banyak gila diskaun dia tu shida. 💰💰

    Besar pulak tu.

    Nanti boleh lah cuba biat cornflake madu tu pakai air fryer tu ya 🤗

    ReplyDelete
  18. Murah betul lepas diskaun tu. Berbaloi membeli. Fiza tak ada lagi Air Fryer. Berkira-kira gak nak membeli.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.