Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 7 September 2020

Geng Kuat Komen - Ogos 2020

Assalammualaikum wbt.

Geng Kuat Komen - Ogos 2020 | Terima kasih tak terhingga kepada mereka, awak, awak dan awak semua kerana sudi menghidupkan semula Blog Dunia Sebenar Shida ini :) Tanpa korang takde maknanya blog serba biru ini. Shida happy sebenarnya sebab shida berjaya maintain 2 bulan ini tanpa gagal. Mood alhamdulillah sentiasa berkobar-kobar nak menaip! lagi-lagi ada geng kuat komen ini yang banyak membantu blog shida hidup semula.

Jadi untuk membalas budi semua yang terlibat kepada TOP 5 GENG KUAT KOMEN shida ada sedikit pemberian ikhlas kepada mereka. Pemberian ini shida beri kepada Geng Kuat Komen bulan Julai dan Ogos (TOP 5). Harap sudilah menerima pemberian kecil ini. Nama-nama yang tersenarai di bawah bolehlah email shida butiran (Nama, Alamat & No.Tel) yang diperlukan. Bagi yang lain tu pemberian dari segi blogwalking harian dan komen (jika ada entri baru) yang dapat shida balas pada semua. Terima Kasih! 💓

GENG KUAT KOMEN - JULAI 2020
1. AZHAFIZAH MN    2. SHA MOHAMED    3. SYAZ RAHIM    4. NOHAS    5. DIANA RASHID

GENG KUAT KOMEN - OGOS 2020
1. AZHAFIZAH MN    2. SHIKIN RAZALI    3. CUYA    4. CIK TK    5. SYAZ RAHIM



14 comments:

  1. eh..ada nama la kat situ..hehe.. Tq. Nanti akak online guna Pc akak mesej. ye.

    ReplyDelete
  2. Subhanallah tq shida nak bagi hadiah hehehe, ok nanti kite emel shida :)

    ReplyDelete
  3. wahhh,tersenarai number 6..
    il try my best next time ! hehehe

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..terima kasih.. tp wassap awk bleh kan..😅

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua geng pengomen tegar. Terima kasih Shida.

    ReplyDelete
  6. Wahh Cik TK nampak nama Cik TK di situ... Alhamdulillah terima kasih shida!! Nanti Cik TK emel shida =)

    Tahniah juga kepada mereka yang lain yang tersenarai!!

    ReplyDelete
  7. Tahniah.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki. amin

    ReplyDelete
  8. Alhamdulilah...terima kasih kak shida..saya dah balas emel..hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.