Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 23 September 2020

Idea dan Dekorasi Binaan Rumah Idaman | Wordless Wednesday

Idea dan Dekorasi Binaan Rumah Idaman  | Wordless Wednesday.

Rumah orang tau bukan rumah saya, cuma suka tengok sebab warna biru 😁 mana tau satu hari nanti dapat rumah biru seperti ini Amin 😍


30 comments:

  1. Cantik..kalau bina atas tanah sndiri boleh cut cost dan buat rumah yg lebih luas..

    ReplyDelete
  2. cantiknya, rumah dah macam kek ;)

    ReplyDelete
  3. Rumah ini akan menjadi idaman semua orang. Jika ada sebidang tanah boleh buat rumah kan. hehe

    ReplyDelete
  4. cantik. especially warna biru. nampak sejuk je mata memandang. Ni kalau dapat deko2 dalam dia, lagi wow..

    ReplyDelete
  5. semoga impian tercapai...nyaman je tengok rumah kaler biru ni..

    ReplyDelete
  6. Cantik design rumah sebegini..kalu ada tanah bolehlah buat.. 😊 serba biru..

    ReplyDelete
  7. Rupa memang comel dan warna memang tenang, menarik mata untuk lihat.

    ReplyDelete
  8. Amiiinnn... Cantik runah ni...

    ReplyDelete
  9. Comelnya rumah kaler biru, ceria nampaknya kan. Akk dalam rumah cat biru juga, cuma dah kusam almaklum dah agak lama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rumah saya yg sekrang pun dlm luar cat biru (ash blue) light sgt2 hehee

      Delete
  10. tapi tengok rumah tu dah macam rumah or kuarter polis hehehe... almaklum sinonom dengan warna polis... bestnya kalau ada rumah sendiri sebuah gitu, kita tak mampu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaaa..tunjuk dekat husben pun kate gitu kihkihkih..terus kiter merajuk ^_^

      Delete
  11. cantiknya rumah ni!!
    serius sgt cantikkkk! berkenan plak tgk.. hihi

    ReplyDelete
  12. cantik..moga murah rezeki shida nak dapat rumah idaman.

    ReplyDelete
  13. Cantik warnanya.
    Ayah saya kalau rumah Kampung papan memang favourite dia kasi warna biru ni.

    ReplyDelete
  14. cantik rumah warna biru comel ja

    ReplyDelete
  15. biru!!! color favorite kak shida :)

    ReplyDelete
  16. nice vibrant blue.. biru ni mcm mana tone dia skali pun tetap mendamaikan

    ReplyDelete
  17. Eh cantiknyaa rumahh dgn cat warna biru ni 😍 wahh

    ReplyDelete
  18. simple can cantik. dan lagi 1 of coz la sebab warna nya biru.. terus menarik mata nak tengok lama2 :-)

    ReplyDelete
  19. Cantiknya design rumah macam ni. Ada tanah sendiri best lah buat design ni. Tahu dah, mesti shida suka sebab biru :)

    ReplyDelete
  20. Design yang sangat memikat.. Penggunaan warna tu pun memainkan peranan..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.