Wednesday, 9 September 2020

Online Mall Sale 9.9 | Wordless Wednesday

Assalammualaikum wbt.


15 comments:

  1. Banyak dah shopping hari ni Shida??
    Jangan nanti penat buka pintu dah la..asyik abam kurier datang bagi salam..hahahah

    ReplyDelete
  2. Selain dapat barang yang diidamkan, kita mendapat diskaun dan cashback.. peluang terbaik nie jangan dilepaskan..

    ReplyDelete
  3. duit atie dah habis for this sales :( hahahaha mmg pompuan ni takleh control kan

    ReplyDelete
  4. banyaknya iklan......nuffnang tu masih aktif kah?

    ReplyDelete
  5. shopping apa je tu? hehe

    jemput la join giveaway Ray kt sini

    https://www.raydahalhabsyi.com/2020/08/preloved-giveway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  6. wow banyaknya tgh sale 9.9, yanie xbeli pape pun kak.

    ReplyDelete
  7. Bila sale di sana sini, memang rambang mata dibuatnya..

    ReplyDelete
  8. Banyak betul sale semalam. Tapi tak terjebak sebab tengok harga brg yang dibeli sama je. huhu

    ReplyDelete
  9. semua ini bahaya untuk kesihatan dompet Cik TK. Jadi Cik TK ambil keputusan untuk menjauhkan diri dari semua itu. Heheeee

    ReplyDelete
  10. Sudah terjebak dengan 9.9 ... hahaaaa cukuplah satu kali pembelian!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.