Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 28 September 2020

Segmen Bloglist Ombak Bergigi

Segmen Bloglist Ombak Bergigi | Assalamualaikum gaiss 😀 Sakan seharian shida tak blogwalking! dari semalam punyaaa laa superb busy dengan macam-macam hal. Pastu malam terus lentok lena keletihan. Hari ni petang-petang baru rasa santai nak mengupdate entri dan blogwalking. So taknak membuang masa, shida join satu segmen bloglist dari Blogger Om. Nak join klik banner atas okay, kita meriahkan lagi segmen ini. Mula pada 27 september 2020 dan akan tamat pada 4 oktober 2020. Okay Thank you gaiss!


18 comments:

  1. Semoga terpilih. Dapat jumpa blog baru.

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/09/aku-dapat-suprise-box-daripada-anak.html

    ReplyDelete
  3. All the best..saya join jugaaa

    ReplyDelete
  4. nak kene join jugak, yang simple2 gini rajin la nk join tapi asik la lupa je nk bt entry

    ReplyDelete
  5. Rajin betul..akak teringin nak join GA, segment bagai tapi tak sempat.banyak sangat benda nak update..

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen :)

    https://www.tiarasaphire.com/2020/10/segmen-bloglist-ombak-bergigi.html

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen Shida. Semoga berjaya masuk bloglist Ombak bergigi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.