Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 19 September 2020

SEGMEN BLOGLIST TIARASAPHIRE.COM

SEGMEN BLOGLIST TIARASAPHIRE.COM | Kepada semua blogger yg join segmen ini, blog anda secara automatik akan dimasukkan ke dalam bloglist blog tiarasaphire.com. Seronok kalau join segmen macam ni, kelebihan dia boleh menambah bilangan follower, meningkatkan trafik blog serta mendapat kenalan antara blogger. Rata-rata sekarang ni dah ramai blogger-blogger baru yang menunjuk minat dalam penulisan blog. Semoga segmen ini mendapat sambutan yang luar biasa. Terima kasih Tiara kerana menganjurkan segmen seperti ini. 

Segmen Tamat : 11.59 Malam | 30 September 2020
 
 

27 comments:

  1. Memang teringin nak sertai..Semoga berjaya kepada yg dh join

    ReplyDelete
  2. Halo, kak Shida.
    Kunjungan balik dari negara tetangga.

    Selamat bersegmen dan semoga saling kunjung terlaksana secara rutin.
    Salam persahabatan.

    ReplyDelete
  3. Betulkan blog ni dapat kenalan baru tu yang best dan berkongsi-kongsi pengalaman.

    ReplyDelete
  4. Wah automatik masuk senarai.

    P.S: Terima kasih follow blog saya. Saya sudah follow balik #4958.
    Harap jalinan ukhuwah melawat blog tidak putus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih NA! Inshaa Allah selagi hidup blog ini jalinan ukhuwah sentiasa terjalin :)

      Delete
  5. Terima kasih ziarah blog saya.

    Bloggets otai sezaman saya dah ramai gantung keyborard...

    ReplyDelete
  6. terima kasih sis join my segmen :)

    ReplyDelete
  7. all the best shida, terbaik korang yang selalu join segment kawan2 ni ;)

    ReplyDelete
  8. Cik TK singgah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan..
    LZ pun join sama dalam segmen ni.
    By the way, all the best to you..

    ReplyDelete
  10. good luck shida.. mama tak ingat ada join ke tak.. satgi nak check la

    ReplyDelete
  11. Maklumat berguna, selamat bersegmen, saya adalah blogger baru yang baru belajar,
    jika anda berminat sila lawati blog ringkas saya, blog saya membincangkan Cara Mengeluarkan Dahak Pada Bayi Baru Lahir terima kasih

    ReplyDelete
  12. Singgah...

    https://webayas.blogspot.com/2020/09/segmen-bloglist-tiarasaphirecom.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.