Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 21 September 2020

Thank Q at SWC Bandar Seri Iskandar

  Thank Q at SWC Bandar Seri Iskandar | Pada hari selasa yang lepas setelah selesai urusan mak mak budak ni di Kedai Emas KimYo 108 tu kami terus gerak ke Sri Iskandar. Semata-mata nak berkunjung dan cuci-cuci mata dalam Kedai Thank Q at SWC Bandar Seri Iskandar ni. Kedai ni betul-betul dalam bandar Seri Iskandar. Seperti biasa ditemani oleh peneman setia iaitu my mom dan adik bongsu shida yang buat  Nasi Lemak tu.

Sebenarnya lama dah nak pergi tempat ni, cuma masa takde dan asyik tak sempat je. Ingat lagi plan nak pergi sini selepas Majlis Kenduri Adik Ipar shida di beruas, pun tak sempat juga nak singgah. Akhirnya plan terus dengan mak dan adik, dapat juga pergi. Ini plan awal 2 minggu tau rasanya masa decide nak pergi dah plan siap masa bulan lepas hujung-hujung bulan ogos. Bila sampai perasaan tak tahu nak khabar kan hahaa seronok lah! mula rambang mata, semua nak beli.


Macam biasa nak masuk tu, kena ikut SOP ya. Time shida mai tu orang tak ramai sebab sampai awal, lepas keluar baru ada yang masuk, masuk dan masuk. Shida rasa berbaloi datang time tu sebabnya ada sale sehingga 30% diskaun! Siap belanja mak sekali pokok - pokok idaman dia 😍😍 Mak seronok, kita sebagai anak pun tumpang seronok. Shida dapat lah borong sikit pokok- pokok viral sebab murah sangat-sangat, kat shopee? tak dapat harga tu korang! 

Lepas selesai urusan membeli-belah kat sini terus ke Ipoh masuk pula ke Aeon Klebang, nak cari barang kat kaison. Tapi tersilap langkah Kaison kat Aeon Manjung lagi banyak barang dari di Ipoh so tak beli apa-apa pun. Selesai solat terus belanja mak makan, totally pengembaraan satu hari dari pagi hingga malam shida support! yeay! Kot-kot lah korang berjalan sakan sampai ke Seri Iskandar jangan lupa singgah Thank Q at SWC Bandar Seri Iskandar okay!



24 comments:

  1. bestnya kalo dpt pegi ni.. rambang mata tgk..
    geram tgok pokok2 tu.. haha

    ReplyDelete
  2. nanti nak pi la..nak cari pasu tinggi tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi kak..tgh offer tu..saya beli pokok pishang..hehee dr 160 less tgal 112 sahaja..jimat byk :)

      Delete
  3. zieya dulu tak suka bunga but faktor umur ni, dah jatuh cinta dgn sunflower pulaaaa

    ReplyDelete
  4. terasa lamanya tak ke nilai nih... last pergi masa adik no 4 belajar kat politeknik nilai beberapa tahun lepas

    ReplyDelete
  5. Thank Q ni banyak pilihan dan luas. Kadang rambang mata. Lepas tu tak tahu nak beli apa sebenarnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa..shida pegi sini mmg dah set dlm kepala apa nk beli..cuma terlepas pandang meja marble..rugi xbeli hahaa..blk2 kemas rumah..bersangka dlm hati..kat bucu tu letak meja bulat marble tu pn elok hahaa ^_^

      Delete
    2. best tu kalau dapat meja marble. suka corak marble.

      Delete
  6. wah.... nampak menarik tempat ni

    ReplyDelete
  7. Thank Q ni popular di Nilai 3 Negeri Sembilan.
    Besar outlet dia, menarik!

    ReplyDelete
  8. suka window shopping kedai macam ni, terapi minda tapi last2 mesti terbeli jg..haha..ada sale lg best!

    ReplyDelete
  9. alahai mama terigin nak pegi la tgk gambar tu

    ReplyDelete
  10. rambang mata kalau masuk sini ni :)

    ReplyDelete
  11. Lama tak lalu sini.. Ada kedai menarik..

    ReplyDelete
  12. Hehehe keliru jap tadi ingatkan ucapan TQ. Rupanya kedai ni nama Thank Q.

    ReplyDelete
  13. Hi, good afternoon. All right? I am Brazilian, from Rio de Janeiro and I want to present my Blogger. New friends are welcome, no matter the distance. I would like to invite you to follow my Blogger. I'm a follower number 4964.

    https://viagenspelobrasilerio.blogspot.com/?m=1

    ReplyDelete
  14. hehe. Kalau pergi kedai sebegini elok pergi awal agar tidak sesak dengan orang ramai kan akak hehe

    ReplyDelete
  15. perempuan dengan pokok2 bunga memang tak boleh berpisah. mak akak pun sama. cukup minat menanam pokok2 bunga ni. cuma gen mak k.fiezz yang ni tak menurun kat anak dia sebab tak minat..

    ReplyDelete
  16. Peminat hiasan bunga plastik ya?
    Seronok berjalan dari pagi hingga malam.

    ReplyDelete
  17. Bagus lah tu kak 🥰 borong pokok-pokok viral dapat murah . Kalau Ada harga murah mcm tu di tempat saya, saya pun nak beli hugs hihihihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.