Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 7 October 2020

6 Gerakan Boleh Membuat Lengan Mengecil | Wordless Wednesday

6 Gerakan Boleh Membuat Lengan Mengecil | Wordless Wednesday | Ayuh, jom cuba!
 





13 comments:

  1. Wah! 15 cm tu banyak juga tu! Memang mengecil sungguh!

    ReplyDelete
  2. Lengan memang sudah kurus cuma perut kena kempis.

    ReplyDelete
  3. Ada juga update dalam blog. Pernah buat tapi bertahan seminggu je. Boleh tahan sakit juga bila mula mula konsisten. Kena rajin buat dan konsisten mesti akan mengecil.

    ReplyDelete
  4. Rutin harian kita banyak memerlukan pergerakan tangan.
    Tang tekak yang kena jaga.

    ReplyDelete
  5. aduh terus nak pegang tangan sendiri yang dah sebesar peha ni ha

    ReplyDelete
  6. shared post kak shida ni dekat cousin zieya, dia mmg nak sngt kecilkan lengan dia hehehe

    ReplyDelete
  7. Lengan sha kecik.. Peha je yang besar.. hehehe

    ReplyDelete
  8. sesuai utk ammi ni..lengan dan pergelangan ammi tak balance sizenya hahah

    ReplyDelete
  9. Wah senang nya . Thanks kak sbb share

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.