Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 8 October 2020

Alhamdulillah Syukur

Alhamdulillah Syukur | Sebenarnya shida nak update tentang entri Hati Tak Tenang, sebab keputusan dah dikeluar oleh KPM pada 5 Oktober 2020 dan Kak Long shida serta keluarga keputusan mereka adalah negetif. Alhamdulillah panjat syukur kepada Allah swt, lega sangat dapat berita ni dari kakak. Walau bagaimanapun mereka tetap kena kuarantin 14 hari seperti arahan dari KPM.

Cuma ada 7 ahli keluarga dari kakitangan PK (Penjara Kamunting) Positif Covid19. Kesian sangat ada diantara tu yang kakak kenal sebab pernah mengasuh anak buah shida 10 tahun yang lepas. Kebanyakan yang positif semua dari bukan kontek rapat kira kontek atas kontek..ermm aduhai 😔😔Semoga kesemua ahli keluarga yang terlibat tabah dan sabar menghadapi ujian ini, sama-sama kita berdoa semoga semuanya dipermudahkan dan segera sembuh dari virus ini.


20 comments:

  1. Alhamdulillah negatif keputusan.
    Harap yang positif itu cepat sembuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMin..mudah-mudahan NA, terima kasih atas doa.

      Delete
  2. Moga kita semua selamat daripada wabak ini

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, semua negative.. alhamdulillah sangt..moga2 sentiasa dilindungi kan

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, syukur ya Allah. Hari ini anak bujang kami yang ketiga jalani swab test. Yang bongsu tunggu result setelah swab test kali kedua. Moga semuanya baik-baik saja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shida doakan moga -ve juga utk kali kedua..moga baik2 saja semua ya! take care Amie!

      Delete
  5. semoga masalah covid dinegara kita segara hilang, kesian pada yang terjangkit... lagilah yang dijangkit bukan kontak rapat

    ReplyDelete
  6. Allahhuakhbar..moga Allah hapuskan virus COVID-19 dan sembuhkan mereka yg dijangkiti. Amin 🤗

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..
    semoga semuanya baik-baik sahaja..

    ReplyDelete
  8. Ya Allah kak..huhuu Alhamdulillah..take care ye kak!

    ReplyDelete
  9. syukur Alhamdulillah. Doakan kaella pula dekat Sabah ni.

    ReplyDelete
  10. semoga semua yang dijangkiti tu segera pulih.

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah negatif... Moga yang positif tu cepat sembuh dan moga kita semua dijauhkan dari wabak ini

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah result -ve. Semoga mereka yang terkena terus sabar dan semoga mereka pulih segera. Aaminnn

    Risaunya kes makin bertambah. T_T

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah syukur dapar result negatif . Stay safe akak dan keluarga ❤️

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.