Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 11 October 2020

Alyssa Dezek - Lagu Untuk Kamu | Lirik Lagu dan Video

 

Alyssa Dezek - Lagu Untuk Kamu | Lirik Lagu dan Video | Kecik-kecik cili padi si Alyssa Dezek ni, walau kecik tapi suara dia sangat-sangat besar dan hebat. "Lagu Untuk Kamu" antara lagu paling popular sekitar 2019 sehingga kini. Sedap halwa telinga mendengar muzik dan lirik dari lagu ini. Moga Alyssa Dezek terus cemerlang dalam apa jua bidang yang diceburi. Jom nyanyi Lagu Untuk Kamu by Alyssa Dezek.

Alyssa Dezek - Lagu Untuk Kamu

Setiap aku menyanyi .. Aku ingin menghiburmu
Disetiap langkahmu.. Disetiap karyaku
Hanya ingin buatmu bahagia

Jangan menjauh dariku.. Aku tak bisa tanpamu
Hidupku tidak berarti.. Bila tak ada kamu
Kamu adalah Inspirasiku

Kalau kangen suaraku.. Kamu tinggal call me saja
Kalau mau bertemu.. Kamu tinggal cari aku
Apakah kamu cinta.. Apa kamu sayang
Aku mahu bersahabat sama kamu

Kalau mau jadi Aku.. Kamu tinggal main Tik Tok
Kalau mau tengok aku.. Kamu tinggal buka Youtube
Apakah kamu cinta.. Apa kamu sayang
Aku mahu bersahabat sama kamu
 
Jangan menjauh dariku.. Aku tak bisa tanpamu
Hidupku tidak berarti.. Bila tak ada kamu
Kamu adalah Inspirasiku
 
Kalau kangen suaraku.. Kamu tinggal callme saja
Kalau mau bertemu.. Kamu tinggal cari aku
Apakah kamu cinta.. Apa kamu sayang
Aku mahu bersahabat sama kamu
 
Kalau mau jadi Aku.. Kamu tinggal main Tik Tok
Kalau mau tengok aku.. Kamu tinggal buka Youtube
Apakah kamu cinta.. Apa kamu sayang
Aku mahu bersahabat sama kamu
 
Ku doakan kamu bahagia.. Agar papa mama bisa bangga
 
Kalau kangen suaraku.. Kamu tinggal callme saja
Kalau mau bertemu.. Kamu tinggal cari aku
Apakah kamu cinta.. Apa kamu sayang
Aku mahu bersahabat sama kamu
 
Kalau mau jadi Aku.. Kamu tinggal main Tik Tok
Kalau mau tengok aku.. Kamu tinggal buka Youtube
Apakah kamu cinta.. Apa kamu sayang
Aku mahu bersahabat sama kamu
 
Kalau mau jadi Aku.. Kamu tinggal main Tik Tok
Kalau mau tengok aku.. Kamu tinggal buka Youtube
Apakah kamu cinta.. Apa kamu sayang
Aku mahu bersahabat sama kamu.. Sama kamu..

 
 

12 comments:

  1. penyanyi cilik..sedap gak lagunya..

    ReplyDelete
  2. bukan main budak ni ek, sedap lagu dan suaranya walau macam robot2 sikit hehe

    ReplyDelete
  3. Tinggi view utube die yg ni😂. Ms mule2 knal die ms die berlakon satu drama ni..die ade nyanyi mmg sedap suara die...cute2 je

    ReplyDelete
  4. betul suara dia sedap..dan berbakat adik alyssa dezek ni.

    ReplyDelete
  5. Kenal dia apabila dia beli kereta pada usia mudah.

    ReplyDelete
  6. dah semakin aktif dia nyanyi ye. berbakat!

    ReplyDelete
  7. die comel dan berbakat besar :D

    ReplyDelete
  8. Lagu ni kan kalau sekali dengar mmg akan dengar lagi banyak kali , sbb lagu ni rancak dan best

    ReplyDelete
  9. nice juga lagu ni.. catchy..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.