Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 28 October 2020

Berapa Lama Virus Covid19 Boleh Bertahan Pada Permukaan | Wordless Wednesday

Berapa Lama Virus Covid19 Boleh Bertahan Pada Permukaan 
|| Wordless Wednesday ||
 

12 comments:

  1. kena sentiasa lap tombol pintu

    ReplyDelete
  2. maknanya paling mudah kena jangkitan melalui tombol pintu la..

    ReplyDelete
  3. lebih dari 5 hari :( lama tu ... tembaga ja 4 jam :(

    ReplyDelete
  4. Pakat-pakat jaga kesihatan waktu sekarang. Naim sendiri kalau pi pasar di awal waktu tak mahu bersesak-sesak dengan orang ramai. huhu

    ReplyDelete
  5. Bahaya sunggu virus jahat ini. Cepat-cepatlah berakhir wabak pembawa maut ini.

    ReplyDelete
  6. Info yang bagus dikongsi.. smeoga kita semua sentiasa patuh SOP..
    #kitajagakita

    ReplyDelete
  7. Semoga kita dijauhkan dari terkena virus ni.

    ReplyDelete
  8. Wah, ika baru tahu lepas baca benda ni. Thanks for sharing kak. #kitajagakita

    ReplyDelete
  9. Lama juga tu walaupun sehari tu macam sekejap je. 4jam pun kira lama juga dia mampu hidup. Semoga Allah lindungi kita semua. Aaaminn

    ReplyDelete
  10. Uii sampai 5 hari tu lama betul. Sentiasa lah kita berjaga2.. semoga keadaan ini cepat reda...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.