Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 21 October 2020

Boba vs Buah | Wordless Wednesday

Boba vs Buah | Wordless Wednesday | Pilihan ditangan anda!

11 comments:

  1. lepas beli boba drink ni mmg rs bersalah sgt tp rasa nk minum tu ya allah.. xpelah cheat day sebulan sekali kan? hihi

    ReplyDelete
  2. tak minat langsung dgn maggi boba tu..

    ReplyDelete
  3. boba tu skali skala bole la...better mkn buah

    ReplyDelete
  4. Boba tu sekali sekala bila teringin saja. Maybe sekali dalam sebulan dua gituuu. Buah ni kena makan selalu

    ReplyDelete
  5. Buah opkos! Manis buah more better lah :) Boba tu kalau teringin je..hihi

    ReplyDelete
  6. air boba sesekali pon tkpe..tpi kn...harga buah pon senanya mahal sekrg ..betik yg kecik dh rm5..apple pear pon dh rm6 lebih...jdi tk bole dpt bnyk pilihan buat...

    mungkin kena pandai cari..hehehe

    ReplyDelete
  7. Mahal yakmat. Tapi sekali sekala teringin takpe la

    ReplyDelete
  8. Keduanya sedap namun sesekali bolehlah mambil boba tu namun buah tu bagus diambil setiap hari kan Shida..

    ReplyDelete
  9. Boba tu bila teringin sangat huu. Tapi kalau yang buah tu everyday makan pun takpe sbb suka.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.