Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 7 October 2020

Geng Mohabbatein dulu dan sekarang 2000 vs 2020 | Wordless Wednesday

Geng Mohabbatein dulu dan sekarang 2000 vs 2020 | Wordless Wednesday 
Masih maintain cantik dan kacak walau pun dah 20 tahun kemudian.


19 comments:

  1. sedangkan SRK pun masih maintain ini kan pulak yang muda lagi hehehe...

    ReplyDelete
  2. Memang sampai beli CD Mohabbatein. Terbuai dengan lagu-lagu.

    ReplyDelete
  3. wah jimmy shergill hot giler :D
    lagu dalam mohabbatein semua best, dulu rajin repeat byk kali pun tak jemu dengar..hahaha

    ReplyDelete
  4. dulu layan gak movie nie sbb soundtrack dia best hihi

    ReplyDelete
  5. dah tua semua Hensem lawa masih semua. :)

    ReplyDelete
  6. Allah..nk banding dgn kite nih..umo 30an pn dah nmpak tua ^_^

    ReplyDelete
  7. Uday dan Jugal tu nampak jauh beza dulu dan sekarang. Cerita best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan fiza..berbeza giler selepas 20tahun..
      yg perempuan maintain hot & spicy hahaha ^_^

      Delete
  8. Uii lama dah 20 tahun beza.. semua masih nampak hensem dan lawa

    ReplyDelete
  9. Pernah tenguk cerita Mohambatein ni dulu

    ReplyDelete
  10. Jimmy win! hamagad cem nya dia

    ReplyDelete
  11. Jimmy, walau now dah ada jambang tapi tetap nmpk muka kecomellan dia tu kan heeheh

    ReplyDelete
  12. shamita shetty tu skrg ni nampak lagi gorgeous dr dulu

    ReplyDelete
  13. hmmmm gitu ye?
    shah rukh khan & kajol juga yg maintain abis2an.
    mohabatein ni feveret movid aida & anak2. masih lagi layan kat rumah.
    sebab anak2 suka sgt lagu2nya, shida. nice.

    ReplyDelete
  14. Paling favorite cerita ni . Semua dah bertambah umur dah ,

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.