Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 16 October 2020

Giveaway makcik bawang by www.nieylanadia.com

Giveaway makcik bawang by www.nieylanadia.com | Jom korang join giveaway lagi, kali ni dari Blogger Nieylanadia. Giveaway diberi nama makcik bawang dan hadiah juga berupa bawang hehee 😀 taklah gurau je korang. Hadiah berupa Sebalang Bawang Goreng Crispy dan tarikh tutup penyertaan pada hujung bulan oktober ini (31 Okt 2020). Nak join tekan banner atas tu ya! Good Luck bagi sesiapa yang join tu!

Sebalang Bawang Goreng Crispy by nieyl

 

14 comments:

  1. goodluck kak..moga dpt la sebalang..heheh

    ReplyDelete
  2. mudah2an ada rezeki utk mng ;-)

    ReplyDelete
  3. wah rajinnya join giveaway..dulu iena rajin join masa mula2 blogging..

    ReplyDelete
  4. Hadiah best ni cepat habis bila waktu ni duduk di rumah sambil menonton TV.
    Moga murah rezeki.

    ReplyDelete
  5. Semoga ada rezeki Shida. Sedap tu kalau dapat bawang goreng.

    ReplyDelete
  6. good luck shida!!! semoga ada rezeki dapat bawang goreng! cik tk pun join juga!

    ReplyDelete
  7. mama pun join gak marilah kita membawang bersama2.. good luck shida

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.