Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 28 October 2020

Kasut Socmed Limited Edition | Wordless Wednesday


Kasut Socmed Limited Edition | Wordless Wednesday


15 comments:

  1. Ini peminat warna biru mesti suka kasut ini.

    ReplyDelete
  2. hadui..kecomelan apekah ini..rasa nak membelinya satu..hahahah

    ReplyDelete
  3. wahh cantik pattern ni, zieya mmg tgh cari kasuh bersukan ni.. kasut yg ada almost koyak

    ReplyDelete
  4. wow cantik pula kasut fb tu. mmg menarik sgt konsep dia

    ReplyDelete
  5. Comel. IG nya takdeke? Youtube mesti ramai suka sebab merah.

    ReplyDelete
  6. Warnanya cakep.
    Khusus untuk wanitakah ini, kak ?

    ReplyDelete
  7. Memang cantik warna and design dia hehe. Siapa suka media soc tu boleh la beli.

    ReplyDelete
  8. Cantiklah yang twitter tu. Ala kita dah beli stan smith. huhu

    ReplyDelete
  9. Wah cantik dua-dua design ni.. lagi2 yang twitter tu.. hehhe

    ReplyDelete
  10. aduh! jatuh cinta kan si twitter!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.