Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 8 October 2020

Nuffnang bagi CPUV Campaigns | Untuk Pertama Kalinya Tahun 2020

Nuffnang bagi CPUV Campaigns | Untuk Pertama Kalinya Tahun 2020 | Terkejut buka akaun Nuffnang nampak CPUV Campaigns berderet elok dalam table tu. Dah lama tak merasa dapat cpuv dari nuffnang. Apa tah lagi tahun ini tahun 2020 shida baru come back tu pun tak sampai 6 bulan huhuuu. Thanks nuffnang masih memberi rezeki untuk blog biashe biashe ni. So jika dapat cpuv ni trafik kena elok bagi cantik baru earning berjalan dengan baik 😉

Masih ada ke blogger yang tak guna servis nuffnang? mungkin ada yang dah menyampah kot sebab sekarang nuffnang semakin kurang memaparkan iklan-iklan macam tahun-tahun sebelum ni. Bagi newbie yang nak join bolehlah klik mana-mana iklan nuffnang dan daftar secara percuma ya. Bolehla saja-saja duduk online, update blog earn masuk gitu-gitu. Sikit tak mengapa nanti lama-lama jadi bukit kan tak gitu 😁😁


25 comments:

  1. Tahniah.
    Saya pun masih guna Nuffnang.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. boleh lah msk acc nuffnng update ape yg patut naim hehee

      Delete
  3. selalu nmpk nufftunang ni, tapi tak pernah pun cuba nak register sbb tatau cara

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah aje atie..daftar pastu ikut step dia..xpaham tnya kak shida..sedia bantu!

      Delete
    2. dah daftar, nanti dia contact dia cakap.. nanti klu tak paham, atie tnya kak shida ok

      Delete
  4. Terbaik kak..lama dia xbagi sekali bagi 6 ketul tu hehehee

    ReplyDelete
  5. nuffnang ni zaman awal2 blogging dulu memang kencang masyukknya, sekarang takdak dah..cpuv pun baru ada kejap ni kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul syaz..msh awal2 tu kencang..skg hahaha sabojela!

      Delete
  6. kaella rasa nuffnang kaella dan berhabuk teruk rasanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau begitu..blh la cek nuffnang tu balik..mana tau ade selit rezki..

      Delete
  7. Alhamdulillah..rezeki tahun ni..

    ReplyDelete
  8. dulu2 ammi guna nuffnang..tp lepas tu mcm senyap sunyi je NN ni..geram pulak rasa

    ReplyDelete
  9. Cik TK tak pernah guna nuffnang.. dari dulu selalu juga dengar dan baca pasal ni. Tapi pasal dulu terlalu jarang update blog jadi tak pernah pula pasang sebelum ni.

    ReplyDelete
  10. Tahniah Shida. Lama tak buka nuffnang, sendu dah. Tapi ada letak juga alternate ads nuffnang guna innity. Tak check pulak hasilnya.

    ReplyDelete
  11. dulu pernah register tapi tak pernah update apa pun pastu dah lupa dah password apa smua haha bolehla nak usha2 balik

    ReplyDelete
  12. saya sorang jeke tak pernah try nuffnang? hahaha

    saya tak pernah letak apa2 iklan pon...maybe sebab saya tak selalu blogging

    ReplyDelete
  13. Kami belum ada rezeki nak install nuffnang ni harap ada kelapangan nak godek tengok.

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah rezeki awak tu..

    syukur sangat-sangat

    dengan bersyukur income akan bertambah

    ReplyDelete
  15. Ya kak saya pun baru dftar nuffnang , tapi belum dapat lagi cpuv campaign hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.