Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 15 October 2020

OST Ryan Aralyn | Andi Bernadee - Penat | Lirik Lagu dan Video

OST Ryan Aralyn | Andi Bernadee  - Penat | Lirik Lagu dan Video


Andi Bernadee  - Penat

Ku hanya mampu.. Memberi secebis dari semua
Ku takut akan janji.. Yang diberi atau terima

Aku tahu tiada.. Pelangi di langit yang gelap
Tapi aku masih mencari bintang
Walaupun aku masih lagi meragui
Usah risau engkau aku percayai

Tak kan pernah.. Tak kan penat
Ku masih mengejar bayangmu
Hingga ke penamat

Ku takkan pernah.. Ku takkan penat
Ku masih bertahan walau
Diri semakin berat.. Hanya untukmu

Aku tak mahu kau bersedih
Janji ku usahakan lebih
Istana ku bina untukmu
Untuk kita bersama

Di sini la tempat dimana kau rehat
Jika kau terluka akulah ubat
Ukiran tersenyum melihat engkau
Walaupun aku masih lagi meragui
Usah risau engkau aku percayai

Tak kan pernah.. Tak kan penat
Ku masih mengejar bayangmu
Hingga ke penamat

Ku takkan pernah.. Ku takkan penat
Ku masih bertahan walau
Diri semakin berat.. Hanya untukmu

Hanya untukmu…

 



10 comments:

  1. Ada macam-macam jenis penat. Tapi lebih baik penat badan daripada penat otak... ahaks!

    ReplyDelete
  2. saya jarang dgr lagu. tapi saya kenal Andi ni. ada follow kat ig 😂

    ReplyDelete
  3. best lagu ni bila dengar dalam drama :)

    ReplyDelete
  4. mcm ngam je lagu ni dgn drama w'pn sy x lyn sgt drama ni ;-)

    ReplyDelete
  5. zieya mmg suka lagu2 dia.. sbb best

    ReplyDelete
  6. Pertama kali dengar OST ni di sini. Rela penat physically dari mentally. Kalau penat badan tidur pun nyenyak. Kalau penat otak nak tidur pun susah bila dah hyper macam2 fikir.

    ReplyDelete
  7. Haaa lagu penat ni best. Suka dengar. Genre berbeza dari yang sebelum ni.

    ReplyDelete
  8. nice juga lagu ni.

    cakap pasal penat kan.. penat dari segi mental adalah lebih memenatkan dari penat secara fizikal. Jadi jangan stress2, chill chill ya, moga tak penat otak

    ReplyDelete
  9. dah dgr lagu ni. best la.. bila penat dgr lagu ni lagi terasa penat haha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.