Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 15 October 2020

OST Ryan Aralyn | Sarah Suhairi & Aepul Roza - Entah Apa | Lirik Lagu dan Video

OST Ryan Aralyn | Sarah Suhairi & Aepul Roza - Entah Apa | Lirik Lagu dan Video | Hot juga Drama TV3 - Ryan Aralyn. Biasa shida layan time ulangan  pukul 12 am, bukan apa tak sempat nak tengok time siaran, tengok ulangan pun okay je :) Ada dua lagu dijadikan OST Ryan Aralyn ni dan kedua-dua lagu pun best dan sedap di dengar, jom nyanyi korang 😀😀


Sarah Suhairi & Aepul Roza - Entah Apa

Berikan aku waktu.. Untuk aku ceritakan
Apa rasanya hati ini kau tinggalkan perlahan

Berikan aku ruang.. Untuk aku meluahkan
Rasa yang terdalam 
Rasa yang takkan pernah kau faham

Entah apa.. Lagi harus ku cuba
Untuk memiliki seluruh hatimu.. seluruh cintamu

Entah bila.. Akan aku temukan
Semua bahagia walau bukan dengan kamu
Walau perit harus ku lepaskan..

Haruman ini melemparku pergi.. Kembali pada bila 
Ku cuba melepaskan semua

Entah apa.. Lagi harusku cuba
Untuk memiliki seluruh hatimu .. Seluruh cintamu

Entah bila .. Akan aku temukan
Semua bahagia walau bukan dengan kamu
Walau perit harus ku lepaskan.. 

Berikan aku waktu .. Untuk aku meluahkan
Apa rasanya hati ini yang kau bunuh perlahan
 

 

9 comments:

  1. Saya ada tgk beberapa eps saja drama ni 😅

    ReplyDelete
  2. Layan juga drama ni..lagu best..

    ReplyDelete
  3. lately sy perasan epul roza byk nyanyikan lagu2 utk ost drama, kan?

    ReplyDelete
  4. klu ost drama, mula kita dgr tak best, tapi dah lama2 sedap

    ReplyDelete
  5. Saya suka suara Aepul dan rasa sayang diorang tak menang persembahan terbaik masa kontroversi tu. Hahaha sampai TV3 pun terkejut tgk persembahan mereka. Juga banyak cubaan nak delete di YouTube oleh hackers. Nasib sempat tengok Live di TV. Terus jadi peminat.

    ReplyDelete
  6. Cerita ni tak tengok pulak. Lagu pun tak pernah dengar lagi Shida.

    ReplyDelete
  7. sedap juga lagu mereka. tapi citer ni cik tk tak faham sangat sebab tengok skip2 (tak semua episod)

    ReplyDelete
  8. mam suka dgr suara sarah suhairi tapi lagu ni x penah dgr lagi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.