Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 19 October 2020

Pelakon The Karate Kid (2010) Dulu dan Sekarang

Pelakon The Karate Kid (2010) Dulu dan Sekarang | Assalamualaikum wbt korang dan hai!! Maaflah seharian tak update dari semalam sehingga ke malam, ni pun dah ;lewat shida rasa. Sibuk sikit dengan kerja hakiki, biasanya shida buat entri auto publish, tapi nak menaip pun tak sempat. Sabar jelah! Harini ada kelapangan sedikit, nak update pasal artis luar negara, almaklumla sejak PKP kan susah nak dengar berita artis luar negara, semua pun stay at home kan time tu. 

Kali ni shida nak bawa pula pelakon dari cerita The Karate Kid (2010) kira yang ini musim yang paling latest! Pelakon pun hebat-hebat dan terbaik. Cerita ni kalau ulang tayang banyak kali pun tak jemu nak tengok dan tengok. Dari tahun 2010 sehingga lah sekarang, agaknya macam rupa dorang dah 10 tahun kemudian ya, jom tengok!

Jaden Smith, berusia 22 - Tahun 2020

Wenwen Han, berusia 25 - Tahun 2020

Zhenwei Wang, berusia 25 - Tahun 2020

Shijia Lu, berusia 25 - Tahun 2020

Jackie Chan, berusia 66 - Tahun 2020

Taraji P. Henson, berusia 50 - Tahun 2020

Yu Rongguang, berusia 62 - Tahun 2020


Nah, ini lah dia rupa mereka dari tahun 2010 sehingga kini 2020. Ada yang berbeza ada yang masih sama, macam Jackie Chan tetap maintain, dari wajah ke aksi lakonan beliau masih tajam. Kalau tengok lakonan Yu Rongguang masa tu geram kan dengan watak yang dia bawa (jahat dan tak berperikemanusiaan) sangat kejam. So bagi yang tak pernah tengok lagi cerita ni boleh la usha-usha kat youtube banyak dorang dah upload full movie cerita The Karate Kid (2010).


16 comments:

  1. Jaden tu katanya terlibat dengan dadah.Tapi dia nafikan. Ada banyak gambar dia lalok yang tersebar sejak berapa tahun lepas. Tak tahu la kalau sekarang dah ok.

    ReplyDelete
  2. my kids suka tgk cita ni, x bosan layan byk kali...

    ReplyDelete
  3. Anak-anak suka sangat tengok cite Karate Kid ni. Acap kali dah tengok..tak bosan-bosan..hihi

    ReplyDelete
  4. jaden adalah celebrity yg adik zieya tringin sngt nak lepak skali ! sbb dia nmpk fun

    ReplyDelete
  5. tapi anak will smith tu dah tak ensem dah, dengan gigi pelik dengan rambut pink tu... tak se handsome bapaknya

    ReplyDelete
  6. besar2 dah semuanyaa..jackie chan maintain kan..

    ReplyDelete
  7. 10 tahun dah berlalu. Yang kanak2 dah melangkah ke alam dewasa.

    Best citer ni. Berapa kali dah tengok. Hehee

    ReplyDelete
  8. Yang kanak kanak semua beza sangat bila dah dewasa.

    ReplyDelete
  9. ahkak xnak compare Karate Kid yg ori 1984 tuuh? hehehe

    THE KARATE KID ⚡️ Then And Now 1984 vs 2019
    https://www.youtube.com/watch?v=jarflDbkn9Y

    ReplyDelete
  10. Makin dewasa yang watak utama tu. hehe

    ReplyDelete
  11. stress will smith dgn jayden..

    ReplyDelete
  12. Besar bezanya dulu dan sekarang.. hehehe..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.