Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 22 October 2020

Segmen 10 Blogger Terpantas by Misya

Segmen 10 Blogger Terpantas by Misya | Okay hari ni shida nak join Segmen dari Blogger Misya dan juga dapat jemputan khas dari misya. Terima kasih misya sudi jemput shida join segmen berkaitan dengan angka 10 ini. Tapi rasanya tak dapat kot untuk 10 blogger terpantas tu sebab dah berapa hari segmen ni berlangsung. Its okay yang penting kita support misya dengan segmennya ini.

Okay dalam segmen ni juga ada beberapa syarat yang perlu dilakukan terlebih dahulu seperti follow mem follow, nasib baik shida memang dah lama follow misya ni jadi kita teruskan ke syarat seterusnya iaitu menjawab soalan berbunyi seperti di bawah ini. So bagi korang yang naik join boleh tekan banner misya di atas tu ok. Segmen akan tamat pada 31 Oktober 2020 pada jam 11:59 pm.

anda nyatakan apa yang berkaitan tentang diri anda yang berkaitan dengan angka 10. Tak kisahlah apa-apa janji ada kaitan dengan nombor 10
 
 
Okay bagi soalan di atas, nombor 10 untuk diri shida setakat ni takde la kena mengena pun. Tapi untuk tahun ini yes! ada! bersempena tahun 2020 ni adalah Tahun ke 10 shida dan encik husben melayari bahtera percintaan kami tau. 10 tahun kenal bukan sikit ya, sangat-sangat lama dan pada tahun ke 7 baru kami decide untuk berkahwin. Alhamdulillah buang masa bersama encik husben tak sia-sia sehingga kami disatukan pada 14.12.2018 pada hari Jumaat.

Setakat ini permintaan kami berdua, semoga dikurniakan cahaya mata 😊 Minta 10 orang atau lebih mendoakan hajat kami berdua ya, please! Yang lain-lain tu berserah pada Allah swt kerana aturan dia lebih baik dan cantik. Kepada suamiku tercinta.. The best decision of my life is to marry you. With your love, you widened my hapinesse. God has made us for each other. i wish, untill the end of our days, we'll stay together. Thanks for loving me for 10th years!
 
 

24 comments:

  1. happy 10th anniversary percintaan buat shida & hubby... semoga urusan shida akn dipermudahkan utk menimang cahayamata.. aameen

    ReplyDelete
  2. Semoga Allah makbulkan hajat akak. selamat bersegmen ya kak.. :)

    ReplyDelete
  3. Uncle dalam 10 orang yang doakan korang berdua!

    ReplyDelete
  4. All de best! Semoga dikurniakan cahaya mata yang soleh/solehah secepat mungkin 🌼✨

    ReplyDelete
  5. Amin. Semoga beroleh zuriat soleh dan solehah.

    ReplyDelete
  6. waaaa 10 tahun ! lama tu! Alhamdulillah!! hope 10 angka itu kekal bertambah !!!

    ReplyDelete
  7. semoga shida diperkenankan hajat2nya, semoga baik2 aje untuk shida yang baik hati ni ;)

    ReplyDelete
  8. semoga kekal bahagia till jannah. good luck sis :)

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen dan happy anniversary

    ReplyDelete
  10. insya'Allah..mudah-mudahan akan ada rezeki untuk menimang cahaya mata nanti..ameen ameen

    ReplyDelete
  11. wahhhh 10 thn tuuu tahniah 👍👍👍 slmt bersegmen ya

    ReplyDelete
  12. Selamat bersegmen Shida. Lama tu 10 tahun. Alhamdulillah semoga terus bahagia dan semoga diberikan rezeki zuriat. Aaminn

    Fiza takda angka 10 yang menarik :)

    ReplyDelete
  13. Wah 10 tahun percintaan dah!!! Semoga terus bahagia bersama suami dan ada rezeki untuk mendapat zuriat-zuriat yang soleh dan solehah!

    ReplyDelete
  14. Insha Allah, semoga awak berdua dikurniakan zuriat yang comel dan semoga kekal hingga ke Jannah.. Selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  15. Moga dikurniakan timang Permata Hati secepat mungkin.

    ReplyDelete
  16. Terima kasih semua..minta 10 tapi lebih yg mendoakan..terharu :')

    ReplyDelete
  17. Selamat bersegmen. Moga kalian suami isteri dikurniakan zuriat-zuriat yang soleh dan solehah.

    ReplyDelete
  18. Selamat bersegmen Shida..
    Semoga doa Shida akan dimakbulkan Allah.. Aamiin.. Aamiin..
    Sha doakan semoga Shida dimurahkan rezeki anak.. Aamiin.. Aamiin..

    ReplyDelete
  19. Wah, dah 10 tahun :) Semoga terus berkekalan sehingga ke syurga hendaknya.

    ReplyDelete
  20. All the best kak dan pakcik..moga dimakbulkan apa yg dihajati.

    ReplyDelete
  21. TQ sudi join segmen saya. Saya doakan sis Shida dan suami dikurniakan cahaya mata. Amin.. DOngibap! Kipidap! hehe.. http://www.aimisyahirah.com/2020/11/senarai-peserta-pemenang-segmen-10.html

    ReplyDelete
  22. jalan-jalan dari segmen yang sama (^_^).... wahhh dah 10 tahun. tahniah...

    https://www.mialiana.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.