Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 13 October 2020

SEGMEN FOLLOW2 BY CIK ROXA

SEGMEN FOLLOW2 BY CIK ROXA | Okay gais, tak nak buang masa ayuh! kita support Cik Roxa dalam segmen beliau SEGMEN FOLLOW2 BY CIK ROXA! yang akan tamat pada 30 Oktober 2020. Apa target shida untuk segmen ini adalah penambahan follower memandangkan segmen ini berunsurkan follow mem follow. Moga impian nak ketemu follower ke 5000 shida tercapai dalam bulan ini. Korang nak join boleh klik banner atas ya!

Pemilihan Pemenang & Kelebihan Penyertaan

1. Pemilihan pemenang melalui random.org 
2. 5 orang pemenang akan dipilih dan diletakkan di sidebar bloglist Cik Roxa selama 3 bulan.
3. Kesemua penyertaan juga akan dimasukkan ke dalam bloglist INI
4. Cik Roxa akan follow semula kesemua peserta
5. Sekiranya penyertaan melebihi jangkaan Cik Roxa, seorang pemenang akan dipilih untuk direviu dan dikongsikan (featured post) dalam satu entri di blog² dan juga Instagram Cik Roxa pada entri khas 11.11.2020 nanti.

Semoga berjaya kepada semua peserta yang turut serta dalam segmen ini!

 

21 comments:

  1. selamat bersegmen kak shida :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen kak.. Naim pun dah join hehehe

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen shida.Lama nau ler tak join segmen macam ni kan

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen, shida :)
    aida nak join la ni.
    almaklum lah, baru start aktif blogging semula.
    need something active!

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmenn kak Shida ☺️

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen kakkkkkkkkkkkkkk .heheh

    ReplyDelete
  7. Hai! Saya pun join juga segmen ni. Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yg sama. Selamat Bersegmen 😊

    https://www.tiarasaphire.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete
  9. Terima kasih sudi join segmen saya. Terharu sangat ada rakan blogger sudi join. 😊

    Senarai peserta dah update. Jom check y'allz peserta # berapa. Check it here 👉🏻
    SENARAI PESERTA | SEGMEN FOLLOW2 BY CIK ROXA

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen shida!! cik tk pun join juga!!

    ReplyDelete
  11. Singgah....

    https://webayas.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete
  12. Saya pun join juga this segment. Nak jadi blogger terpantas dan berpeluang menang hadiah misteri? Jom join my segment http://www.aimisyahirah.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.