Segmen: Jari Jemari Menari Bloglist 2020

by - 18:43:00

 Segmen: Jari Jemari Menari Bloglist 2020 
Jemput join Segmen Bloglist dari Ika Shoid yang ingin mencari bloglist baharu,
yang penting walau baharu bukan norma baharu ya!
Join segmen tak perlu pakai face mask yang penting....AKTIF!!
Ya! Shida juga suka ada bloglisted yang aktif dan peramah.
Macam anda yang sedang membaca post ini 😉 
 
Nak join tekan banner atas ya! haaaaaa tekannn 😂 
(macam suara kak ellymazlin)
 

You May Also Like

18 Jari Ohsem

  1. Semoga terpilih! Ya Shida aktif :)

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen shida!! Nanti Cik Tk pun nak join!

    ReplyDelete
  3. betul, atie pun nak buat bloglisted after this.. utk geng yg peramah and suka comment

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen.. Naim dah join.. hehe.

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/10/segmen-jari-jemari-menari-bloglist-2020.html

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen Shida. Semoga berjaya masuk bloglist penganjur segmen

    ReplyDelete
  6. Best of luck! Saya pun dah join jugak :)

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen kak Shida 😊

    ReplyDelete
  8. NurrA singgah dari segmen yang sama :)

    https://dengansebelahmata.blogspot.com/2020/10/segmen-jari-jemari-menari-bloglist-2020.html

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen dari saya, peserta segmen yang sama..

    https://www.shikinrazali.com/2020/10/segmen-jari-jemari-menari-bloglist-2020.html

    ReplyDelete
  10. jalan-jalan dari segmen yang sama (^_^)

    https://www.mialiana.com/2020/10/segmen-jari-jemari-menari-bloglist-2020.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.