Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 26 October 2020

Selamat Hari Jadi Mama | 26 Oktober 2020

Selamat Hari Jadi Mama | 26 Oktober 2020 | Assalammualaikum dan hai korang 😊 Hari isnin bersamaan 26 Oktober 2020 adalah hari ulangtahun kelahiran mak mertua shida. Puan Zamaniah Binti Hashim. Hari ni genaplah usia mama mertuaku tersayang umur dirahsiakan oleh mak mertua hahahaa. (shida tahu dah :p) Shida ni merupakan menantu sulung dalam keluarga en.husben (husben anak sulung).

Walau atas title mertua tetapi tetap shida anggap seperti mak shida sendiri. Hampir setahun tinggal bersama mak mertua pada tahun (2019) yang lepas, mama lah tempat shida menumpang kasih seorang emak, kita berbual, bergurau, pergi outing bersama-sama, solat bersama-sama. Banyak kenangan yang tak dapat dilupakan ketika tinggal bersama huhuu rindu moment itu!

Siang tadi lepas zohor shida guna runner untuk surprise delivery, nasiblah dapat cari pagi tadi. Dapatlah runner kirimkan surprise ni (bouquet + belon + dinner plate kfc) pada mama di Kg Kedah Gelong Gajah,Beruas. Yes! mama terkejut hahaha, jauh kiriman ni dari taiping tau (jauhlah sangat 😆 hahaha) Inshaa Allah ada masa memang nak balik ke kampung tapi tunggu lah kes covid19 sedikit tenang dahulu. Semoga mama happy selalu, sihat tubuh badan serta dimurahkan rezeki. Walau jauh mama abah dekat dihati dan sentiasa dirindui, moga mama abah sentiasa dalam lindungannya Amin!


19 comments:

  1. Alhamdulillah moga dimurahkan rezeki selalu..

    ReplyDelete
  2. selamat hari jadi makcik :) semoga sentiasa dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. selamat menyambut ulang tahun kelahiran buat mak mertua akak 🥰. semoga dimurahkan rezeki dan sentiasa dibawah lindunganNya

    ReplyDelete
  4. Happy birthday to Mama Shida..alhamdulillah, sampai hadiahnya..

    ReplyDelete
  5. Seronok emak dapat jambangan coklat.

    ReplyDelete
  6. Alhamduillah. semoga makcik di beri kesihatan yang baik.

    ReplyDelete
  7. moga di panjangkan usia, diberi kesihatan yang baik dan sihat selalu buat mak mertua shida... seronok dia dapat hadiah suprise

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday Aunty!!! May Allah always bless Aunty

    ReplyDelete
  9. Slamat Hari Jadi Makcik :)

    ReplyDelete
  10. Happy Belated birthday Puan Zamaniah. Semoga ceria selalu dan murah rezeki serta dilindungiNYA.

    ReplyDelete
  11. happy birthday aunty, semoga sihat2 selalu :)

    ReplyDelete
  12. happy birthday aunty... semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki selalu

    ReplyDelete
  13. happy birhday mama mertua shida. siap rahsiakan umur so sweet

    ReplyDelete
  14. ibu mertua pun ibu kita juga..dialah yg asuh dan didik suami kita.

    happy birthday makcik..semoga sentiasa berada didalam lindungan Allah SWT

    ReplyDelete
  15. Happy belated birthday buat mama shida.. semoga sentiasa dalam rahmat Allah..

    ReplyDelete
  16. Selamat hari lahir buat mama akak.Semoga yang baik baik saja hendaknya :)

    ReplyDelete
  17. Happy birthday untuk mak mertua shida. Semoga dimurahkan rezeki dengan segala keberkatan dan dipanjangkan usia dengan segala kebaikan. Aaminn

    Happy mama dapat surprise dari menantu sulung.

    ReplyDelete
  18. Wahh happy birthday untuk mak mertua shida.. semoga panjang umur dan murah rezeki!

    ReplyDelete
  19. Happy belated befday makcik..sorry lambat beno wishnyeee heheee

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.