Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 22 October 2020

Siapa Tak Mahu - Dato’ Sri Siti Nurhaliza | Lirik Lagu dan Video | OST Lelaki Lingkungan Cinta

Siapa Tak Mahu - Dato’ Sri Siti Nurhaliza | Lirik Lagu dan Video | OST Lelaki Lingkungan Cinta 
 
 
Siapa Tak Mahu - Dato’ Sri Siti Nurhaliz
 
Kata orang.. Kalau dah sayang
Jangan kau mudah.. Nak naik berang

Dalam cinta.. Kena berjaga
Jangan kau mudah.. Ingin buruk sangka

Tanya sama hati, apalah yang dicari
Nanti jawab hati, hanya cinta abadi

Siapa yang tak mahu.. Sayang disulam rindu
Cinta bagaikan bulan madu di setiap waktu

Siapa yang tak mahu.. Dicintai selalu
Seperti purnama jatuh ke ribaku
Teman sekalbu.. Siapa tak mahu

Kata orang.. Kalau nak senang
Jangan berkira.. Dengan pasangan

Salah faham.. Jangan diundang
Luahkan kata.. Jujurlah caranya

Tanya sama hati, apalah yang dicari
Nanti jawab hati, hanya cinta abadi

Bulat air kerana pembentung
Bulat sayang kerana disanjung
Baik acuan, cantik kuihnya
Baik budi begitulah kasihnya

 

18 comments:

  1. Baru semalam tengokvideo clip ni . Kagum pulak tengok video clip datuk Siti . Best sangat

    ReplyDelete
  2. Alahai comel aje hun haqeem dengan mira filzah. Kemain laki tu cuba bagitau perempuan tu yang patung dalam muzium tu bolen bergerak 😂

    ReplyDelete
  3. lagu dia surely always meletop kan

    ReplyDelete
  4. Lagu sedap. Lirik bagus..mengandungi nasihat untuk pasangan.

    ReplyDelete
  5. Sedap didengar lagu ni, walau agak rancak..tapi jadi terapi pepagi sambil menaip blog..

    ReplyDelete
  6. Suka lagu Tok Ti yang ni..MV pun best.

    ReplyDelete
  7. Lagu best. MV pun best. Suka suka suka

    ReplyDelete
  8. Asik ada lirik lagu disini .., jadi bisa ikutan nyanyi-nyanyi nih sambil nontin video klipnya Siti

    ReplyDelete
  9. Lirik sangat dekat dengan pendengar.. :)

    ReplyDelete
  10. Tak pernah tak sedap lagu Tok ti 😊

    ReplyDelete
  11. Cantik video klip lagu ni. Korus dia ppun sedap.

    ReplyDelete
  12. Datuk Siti tak pernah tak hebat. Terbaik la

    ReplyDelete
  13. sha baru je dengar tadi sambil buat kerja.. Menarik..

    ReplyDelete
  14. Suka dengan lagu baru ni. Video dia paling best :) Siti cantik sangat. <3

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.