Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 14 October 2020

TRY NOT TO LAUGH | Wordless Wednesday

TRY NOT TO LAUGH

 Wordless Wednesday | Jom layan cerita lawak santai di bawah.











15 comments:

  1. Kisah si Mail tu wak tergelak besar.

    ReplyDelete
  2. hahahaha terhibur pagi2 baca ni ... thank you kak shida

    ReplyDelete
  3. bengong la lawak last sekali XD

    ReplyDelete
  4. haha...yg budak grab tu kesian..hehe..

    ReplyDelete
  5. Kreatif lagi-lagi yang cakap Bahasa Inggeris.

    ReplyDelete
  6. haha.. kena gelak juga kak, sebab lawak haha

    ReplyDelete
  7. Whenever ppl said don't laugh it makes me want to laugh harder adalah

    Yang bawa blender tu kelakar haha

    ReplyDelete
  8. hahah.. Yang speaking amerika tu paling lawak..hahahah

    ReplyDelete
  9. kadang2 geram je mikir bilalah rumah nak jadi lawa cam rumah contoh tu hahah

    ReplyDelete
  10. Kisah Mail dan blender tu kelako sungguh 😂

    ReplyDelete
  11. Terlalu sukar untuk tahan ketawa ni 😂

    ReplyDelete
  12. Kisah Mail dan blender tu buat tergelak besar shida. haha

    ReplyDelete
  13. kisah blender tu best! hahaha!!! kisah mail pun sama!

    Jap, dia kasi nombor fon orang lain, so topup free free je dapat kat orang lain! hahahha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.