Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 14 November 2020

Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2020 | ABPBH 33

Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2020 | ABPBH 33 | Anugerah berprestij ini disiarkan secara langsung dan melakar sejarah sepanjang penyiaran tanpa penonton dari Axiata Arena, Bukit Jalil.  Sebanyak 13 Anugerah dipertaruhkan kepada pemenang-pemenang mengikut kategori dan hos ABPBH 33 kali ini adalah gandingan antara Dato AC Mizal dan Nabila Huda.

SENARAI PENUH PEMENANG ABPBH 2020 KE 33
 
  1. ARTIS BARU WANITA PALING POPULAR : Isya Riana
  2. ARTIS BAHARU LELAKI POPULAR : Chubb E
  3. ARTIS DUO BERKUMPULAN : Siti Nordiana & Khai Bahar
  4. PENYAMPAI RADIO POPULAR : Dj Lin
  5. PENGACARA TV POPULAR : Sherry Al- Hadad
  6. ARTIS VERSATILE POPULAR : Siti Nordiana
  7. ARTIS KOMEDI POPULAR : Sherry Al-Hadad
  8. PENYANYI WANITA POPULAR XIAOMI MALAYSIA : Wani Hasrita
  9. PENYANYI LELAKI POPULAR XIAOMI MALAYSIA : Haqiem Rusli
  10. PELAKON TV WANITA POPULAR : Siti Saleha
  11. PELAKON TV LELAKI POPULAR : Ben Amir
  12. PELAKON FILEM WANITA POPULAR : Mawar Rashid
  13. PELAKON FILEM LELAKI POPULAR : Zahiril Adzim
 
|| ANUGERAH PENCAPAIAN SEPANJANG HAYAT ||
 
|| ANUGERAH BINTANG PALING POPULAR 2020 ABPBH 33 ||
 
 
TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG ABPBH KE 33

14 comments:

  1. Ingatkan Izzue Islam menang artis versatile.

    ReplyDelete
  2. Xtengok pun bintang popular ni semalam..hehe

    ReplyDelete
  3. Sherry Al- Hadad atie suka dia bila dia jadi MC...

    ReplyDelete
  4. mawar berlakon filem apa ek? hehe

    ReplyDelete
  5. lama suda nda tengok ABP ni..last tengok pun entah tahun bila hehehe

    ReplyDelete
  6. Akak tak tengok pun...tapi macam confuse Mawar Rashid tu berlakon filem apa sampai bleh menang...erm..rezeki dia la tu...

    ReplyDelete
  7. Belum tengok lagi ABPBH ni.Tahniah untuk semua pemenang.

    ReplyDelete
  8. Tengok sambil layan anak main game. Rasa kurang meriah.

    ReplyDelete
  9. Tak tengok hari tu, just tengok result kat ig je hari tu. apapun.. tahniah kepada semua pemenang!

    ReplyDelete
  10. tahniah untuk pemenang.. tak perasan pun ABP nie..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.