Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 11 November 2020

Pakai Pelitup Muka | Infografik Covid19 | Wordless Wednesday

 
Pakai Pelitup Muka | Infografik Covid19

Pakai Pelitup Muka, Lindungi Diri & Orang Lain

Jaga Jarak Fizikal dan Pakai Pelitup Muka. Dua perkara yang wajib dipatuhi.

Pemakaian Pelitup Muka

Jenis Pelitup Muka Fabrik Yang Disyorkan


14 comments:

  1. Sekarang kalau tak pakai mask rasa pelik dan rasa bersalah pulak pada diri sendiri... baru restockkk

    ReplyDelete
  2. Tak seronok pakai face mask ni, tapi kenalah pakai..kang kena saman tak pasal terbang rm1000,hihi

    ReplyDelete
  3. wajib pakai.
    kita jaga kita, kan :)
    jgn alpa. jgn sangka kita selamat.
    patuh la sop kan.

    ReplyDelete
  4. betul, kita pakai ni utk lindungi org lain .. bukan diri sendiri saja :( tapi ada yang tetap tanak pakai

    ReplyDelete
  5. sentiasa pakai pelitup muka bila keluar...

    ReplyDelete
  6. Masuk lif untuk turun buang sampah pun akak pakai mask tau...tempat tertutup kan..hehe

    ReplyDelete
  7. Alahai Kak punya mask kain tak perasan terbang keluar agaknya masa gatal buka tingkap kereta lalu jambatan gara2 nak tengok sungai hehehe...

    ReplyDelete
  8. Pokoknya..mencegah lebih baik dari mengubati..kan

    ReplyDelete
  9. dah jadi 1 pakaian wajib iaitu sentiasa pakai pelitup muka

    ReplyDelete
  10. Memang kena selalu pakai demi mengurangkan risiko jangkitan..
    Tak salah kita berusaha melindungi diri dan yang tersayang..

    ReplyDelete
  11. Sekarang dah biasa pakai mask. Kalau tak pakai rasa pelik pulak. Fiza prefer yang jenis 3ply lebih baik.

    ReplyDelete
  12. Terlupa pakai face mask macam terlupa bawa hp sekarang ni.

    ReplyDelete
  13. kdg2 lemas gak pakai mask..tapi kena bersabar..tq for the info..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.