Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 12 November 2020

Segmen Bloglist Pertama Blog HayatiSukiDotCom

Segmen Bloglist Pertama Blog HayatiSukiDotCom
 
Jom korang join Segmen dari Blogger HayatiSuki. Segmen macam ni sangat menarik minat shida sebab shida ada target jika join segmen seperti ini. Salah satu sebabnya adalah shida ingin menambah bilangan follower memandangkan segmen ini akan berunsurkan follow mem follow selain dari menambah trafik blog.
 
Follower shida yang terkini adalah 4980, moga impian nak ketemu follower ke 5000 shida tercapai dalam tahun ini. Jadi bolehla shida anjurkan giveaway yang dah lama shida pendam dan nak jalankan. Korang nak join boleh klik banner atas ya! yang akan tamat pada 20 November 2020.

Good Luck Korang!

18 comments:

  1. Selamat bersegmen Shida. Semoga berjaya masuk bloglist penganjur

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen Shida.. Semoga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  3. good luck, shida :)

    mantop la dah nak 5000 follower.
    aida 2000 pun ntah bila :)

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen dan good luck!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.