Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 18 November 2020

Sejenis Makanan Tak Disukai | Wordless Wednesday

Sejenis Makanan Tak Disukai | Wordless Wednesday

PETAI hahahaha 😂😂

13 comments:

  1. petai sedap..makanan melayu semua suka..

    ReplyDelete
  2. Cheese cake, aiskrim keladi, keledek,ikan masin.

    ReplyDelete
  3. ikan patin tempoyak., huhu petai oke je tapi kalo ken*tut memeyla semerbak harumnya., ;p

    ReplyDelete
  4. ANYTHING RELATED DGN SUSU YG RASA SUSU ! HAHA BUTTER COOKED KOT.. HAHAH

    ReplyDelete
  5. macam macam ni kalau nak disenaraikan. hihi..ikan keli, ikan patin, laksam, hati, paru, perut, kaki ayam dan banyakkk lagi.

    ReplyDelete
  6. Tempoyak. Budu. Sambal belacan. Hahahah
    Tak tau kenapa, memang tak boleh nak telan. :D

    ReplyDelete
  7. Cheese... Naim tak suka makanan yang di campur dengan cheese. rasa muak hehe

    ReplyDelete
  8. Jering. Pulut hitam. Belacan. Okay belacan ni lebih kepada nanti gatal hidung bila makan. ��

    Kak shida, petai tu sedap!

    ReplyDelete
  9. saya biasa kalau org ckp sedap saya bole ngap..XD

    ReplyDelete
  10. hurm.. apa ek.. kena fikirlah.. hehehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.